- ارسالیها
- 4,084
- پسندها
- 9,025
- امتیازها
- 41,473
- مدالها
- 25
- نویسنده موضوع
اعتماد/ «کارتنخوابی در هوای سرد یعنی گرسنه و سرمازده از کنار خونههای گرم رد میشی ولی میدونی توی هیچ کدوم از این خونهها جایی برای تو نیست. من بارها این موقعیت رو تجربه کردم؛ به مرز یخ زدن رسیده بودم و از کنار چراغای روشنِ خونههای گرم رد میشدم و میدونستم توی هیچ کدوم از این خونهها، حتی خونه خودم، منو راه نمیدن.
زمستونا و شبایی که سرما به اوج میرسید و دمای هوا چند درجه زیر صفر بود، چشمم به آسمون بود که چه وقت صبح میشه و خورشید بالا میاد که برم روبهروی آفتاب بشینم و گرم بشم. حدود یکسال در حاشیه شهر اصفهان کارتنخواب بودم؛ منطقهای خارج از شهر که زمین بایر بود و کارتنخوابا اونجا پناه گرفته بودن. صبح یکی از شبای خیلی سرد، وقتی بیدار شدیم دیدیم دو تا از کارتنخوابایی که اون شب...
زمستونا و شبایی که سرما به اوج میرسید و دمای هوا چند درجه زیر صفر بود، چشمم به آسمون بود که چه وقت صبح میشه و خورشید بالا میاد که برم روبهروی آفتاب بشینم و گرم بشم. حدود یکسال در حاشیه شهر اصفهان کارتنخواب بودم؛ منطقهای خارج از شهر که زمین بایر بود و کارتنخوابا اونجا پناه گرفته بودن. صبح یکی از شبای خیلی سرد، وقتی بیدار شدیم دیدیم دو تا از کارتنخوابایی که اون شب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.