برای درست کردن دونات لقمه ای در ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرفی می ریزیم و برای دو دقیقه با همزن دستی می زنیم سپس ماست را به آن می افزاییم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر ترکیب کنید و در چند مرحله روی مواد تخم مرغی الک کرده و هم می زنیم تا دانه های آرد در آن باز شود و گوله گوله نشود مواد باید خیلی غلیظ و چسبنده شود.
مرحله سوم
مایه دونات را داخل قیف بریزید، در قابلمه روغن ریخته روی حرارت می گذاریم تا داغ شود در ادامه قیف را فشار دهید تا از آن خمیر خارج شود سپس با قیچی ببرید تا در روغن بیافتد.
مرحله چهارم
بعد از ۳۰ ثانیه که خودش را گرفت تند تند پشت و رو کنید که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
اگر دونات سرد شود شکر به آن نمی چسبد و اگر خیلی داغ باشد شکر روی آن حل می شود پس به این نکته دقت کنید که نه خیلی سرد و نه خیلی داغ باشد، اگر روغن به اندازه کافی داغ نباشد دونات ها ترک می خورند و اگر حرارت بالا باشد روی آن ها می سوزد و داخلش خام می ماند.