متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

زندگینامه بیوگرافی پینار دنیز

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,197
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
  • نویسنده موضوع
Pinar-Deniz-photokade-com-12.jpg
پینار دنیز متولد 4 نوامبر 1993 در ترکیه ، بازیگر سینما و تلویزیون است.
فارغ التحصیل رشته روابط عمومی از دانشگاه استانبول میباشد که از 21 سالگی بازیگری را آغاز کرد و با سریال «قضاوت» به شهرت رسید.
او با 168 سانتی متر قد و 55 کیلوگرم وزن، در عرصه مدلینگ نیز حضور دارد.

خانواده:
پینار دنیز (Pınar Deniz) روز 13 آبان 1372 در شهر آدانا ترکیه به عنوان فرزند سوم به دنیا آمده است و اصالت خانوادگی اش عرب می باشد.
از دو سالگی به محله تارابیا استانبول نقل مکان کردند و دو خواهر و دو برادر نیز دارد ، پدرش تاجر و مادرش خانه دار است.

تحصیلات:
پینار از کودکی به رشته روانشناسی و وکالت علاقه مند بود و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش

FARNIA

مدیر بازنشسته
سطح
12

ارسالی‌ها
551
پسندها
5,197
امتیازها
21,973
مدال‌ها
13
  • نویسنده موضوع
ناگفته‌ها:
پینار به چند زبان دنیا از جمله انگلیسی، ترکی، روسی و فرانسوی تسلط کامل دارد و دارایی خالص اش 1/5 میلیون دلار میباشد و پاریس مقصد مورد علاقه اش میباشد.

ورزش‌های مورد علاقه:
من با توجه به محل زندگیم و بزرگ شدن در مزرعه، همیشه اسب سواری را دوست داشتم و به صورت حرفه ای اسب سواری میکنم.
شنا را هم خیلی دوست دارم چون آدم را زیبا و خوش اندام میکند.

اوقات فراغت:
پینار به موسیقی، سفر به آفریقا، رقص، خیال پردازی، مسافرت، موزیک، نوار، گوش واره علاقه مند است و شهر رویایی اش شهر بروژ بلژیک است.
فیلم های «باشگاه مبارزه» ، «رستگاری در شاوشنگ» ، «پرتغال کوکی» ، «زندگی زیباست» و فیلم «آملی» ، فیلم های مورد علاقه اش می باشد.
فیلمی که بسیار تحت تاثیر آن قرار گرفته، فیلم انیمیشنی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا