- ارسالیها
- 6,051
- پسندها
- 41,294
- امتیازها
- 84,376
- مدالها
- 76
- نویسنده موضوع
- #1
در این پست نحوه پختن یک بال مرغ خوشمزه به سبک چینی را به شما آموزش می دهیم. این بال مرغ سیشوان تند و چسبناک را در مهمانیهای چینی امتحان کنید.
بادام زمینی خرد شده و پوسته فلفل چیلی روی آن پاشیده شده و به عنوان غذای اصلی یا پیشغذا سرو میشود. غذای شما شبیه تصویر زیر می شود:
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۵ دقیقه
مقدار: برای ۴ نفر
مواد مورد نیاز
بادام زمینی خرد شده و پوسته فلفل چیلی روی آن پاشیده شده و به عنوان غذای اصلی یا پیشغذا سرو میشود. غذای شما شبیه تصویر زیر می شود:
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۵ دقیقه
مقدار: برای ۴ نفر
مواد مورد نیاز
- 800 گرم بال مرغ
- یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
- یک و نیم قاشق غذاخوری چیپس فلفل قرمز
- یک ونیم قاشق چای خوری چیلی
- سه قاشق غذاخوری ش*ر..اب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.