متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای مدرن | آموزش طرز تهیه بال مرغ سیشوان به سبک چینی

  • نویسنده موضوع Seta~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 207
  • کاربران تگ شده هیچ

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #1
در این پست نحوه پختن یک بال مرغ خوشمزه به سبک چینی را به شما آموزش می دهیم. این بال مرغ سیشوان تند و چسبناک را در مهمانی‌های چینی امتحان کنید.
بادام زمینی خرد شده و پوسته فلفل چیلی روی آن پاشیده شده و به عنوان غذای اصلی یا پیش‌غذا سرو می‌شود. غذای شما شبیه تصویر زیر می شود:
word-image-234.jpeg

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۵۵ دقیقه
مقدار: برای ۴ نفر

مواد مورد نیاز
  • 800 گرم بال مرغ
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • یک و نیم قاشق غذاخوری چیپس فلفل قرمز
  • یک ونیم قاشق چای خوری چیلی
  • سه قاشق غذاخوری ش*ر..اب...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~

Seta~

ناظر داستان کوتاه
سطح
44
 
ارسالی‌ها
6,051
پسندها
41,294
امتیازها
84,376
مدال‌ها
76
  • نویسنده موضوع
  • #2

طرز تهیه

1-فر را تا درجه‌ی ۱۶۰-۱۴۰ درجه گرم کنید. یک قاشق غذا خوری نمک و بیکینگ پودر روی مرغ بریزید. این راز داشتن پوستی ترد است. مرغ را روی یک قفسه سیمی گذاشته و داخل فر قرار دهید. بعد از ۳۰ دقیقه آنرا برگردانید، سپس حرارت را تا ۲۰۰-۲۲۰ درجه /فن ۷ و ۲۰ دقیقه بیشتر بپزید.

2-در همین حال فلفل قرمز و چیلی را حدود ۲ دقیقه سرخ کنید. مواد را به یک ظرف غذاخوری بریزید، سپس بقیه مواد را به جز بادام زمینی خرد شده و تکه های چیلی اضافه کنید. آنها را مخلوط کنید، با حرارت متوسط حدود ۸-۱۰ دقیقه بپزید تا غلیظ شود. آنرا کنار بگذارید.

3-مرغ را از فر بیرون آورید روی سینی بگزارید و مخلوط حاصل را روی آن بریزید. سپس به مدت ۵ دقیقه آن را دوباره به فر برگردانید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Seta~
عقب
بالا