- ارسالیها
- 1,167
- پسندها
- 2,206
- امتیازها
- 14,473
- مدالها
- 14
- نویسنده موضوع
- مدیر
نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با بیان اینکه درباره نشستهای اخیر مدیرکل آژانس اتمی در ایران با او صحبت کرده، گفت که تهران باید تعهدات دادهشده به آژانس را کاملا اجرا کند.به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران بامداد پنجشنبه از دیدار با «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در واشنگتن خبر داد.
مالی در صفحه توئیتر خود با انتشار عکسی از این دیدار، نوشت: «نشست سازندهای با مدیرکل آژانس اتمی رافائل گروسی داشتم و صمیمانه درباره انتخاب او برای دومین دوره مدیریت تبریک گفتم».
وی با اشاره به گفتگوها با گروسی درباره ایران، توضیح داد: «ما درباره نشستهای اخیر او در تهران صحبت کرده و من از اقدامات او برای تعامل با ایران درخصوص...
مالی در صفحه توئیتر خود با انتشار عکسی از این دیدار، نوشت: «نشست سازندهای با مدیرکل آژانس اتمی رافائل گروسی داشتم و صمیمانه درباره انتخاب او برای دومین دوره مدیریت تبریک گفتم».
وی با اشاره به گفتگوها با گروسی درباره ایران، توضیح داد: «ما درباره نشستهای اخیر او در تهران صحبت کرده و من از اقدامات او برای تعامل با ایران درخصوص...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.