Sanaz.ranjbar نو ورود سطح 6 ارسالیها 35 پسندها 475 امتیازها 2,623 مدالها 6 12/4/23 نویسنده موضوع #1 دوست داری به کجا مهاجرت کنی؟و چرا؟ خودم: فرانسه؛ چون پر از زیباییِ و خیلی بهم حس خوبی میده! امضا : Sanaz.ranjbar
MOHE&A نو ورود سطح 5 ارسالیها 14 پسندها 565 امتیازها 2,603 مدالها 4 12/4/23 #2 هلند رو خیلی دوس دارم فقط بخاطر اینکه معروفه به کشوره گلها ولی انگلستان رو زیاد چون دوستم اونجاست. مهاجرت که نه تامجبور نباشم اخه وطنم جانو تنم
هلند رو خیلی دوس دارم فقط بخاطر اینکه معروفه به کشوره گلها ولی انگلستان رو زیاد چون دوستم اونجاست. مهاجرت که نه تامجبور نباشم اخه وطنم جانو تنم
M moderndigital نو ورود سطح 0 ارسالیها 0 پسندها 3 امتیازها 0 12/4/23 #3 فقط ایران هیجا ایران نمیشه من 47 تا کشور را گشتم و تبعه آلمان هستم ولی هیچجا ایران نمیشه با همه سختی ها حتی... امضا : moderndigital
فقط ایران هیجا ایران نمیشه من 47 تا کشور را گشتم و تبعه آلمان هستم ولی هیچجا ایران نمیشه با همه سختی ها حتی...
m.sina کاربر خبره سطح 14 ارسالیها 3,536 پسندها 7,163 امتیازها 35,773 مدالها 16 14/4/23 #4 سوئیس چون از صفر تا صد جونا رو حمایت میکنن چون با حکومت دمکراسی مستقیم و غیر مستقیم بر مبنای حق حاکمیت مردم و جدایی از قدرتها اداره میشه امضا : m.sina
سوئیس چون از صفر تا صد جونا رو حمایت میکنن چون با حکومت دمکراسی مستقیم و غیر مستقیم بر مبنای حق حاکمیت مردم و جدایی از قدرتها اداره میشه
BlaCkfloWeR مدیر بازنشسته سطح 25 ارسالیها 979 پسندها 14,821 امتیازها 37,073 مدالها 23 14/4/23 #5 کشورای امن مث دانمارک، البته زبونشون سخته ولی خب میشه باهاشون انگلیسی حرف زد راحت هم میشه کار پیدا کرد انگلیس هم دوست دارم با اینکه شرایطش خیلی سخته امضا : BlaCkfloWeR
کشورای امن مث دانمارک، البته زبونشون سخته ولی خب میشه باهاشون انگلیسی حرف زد راحت هم میشه کار پیدا کرد انگلیس هم دوست دارم با اینکه شرایطش خیلی سخته