سیاوش جامع: می‌خواستم نمایشی روی صحنه ببرم که مخاطب ناراضی از سالن بیرون نرود

• نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 83
  • کاربران تگ شده هیچ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,535
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

سیاوش جامع: می‌خواستم نمایشی روی صحنه ببرم که مخاطب ناراضی از سالن بیرون نرود​

سیاوش جامع کارگردان و بازیگر نمایش «خدای جهنم» می‌گوید همه تلاشش را کرده است که در شصت‌سالگی‌ نمایشی روی صحنه ببرد که مخاطب راضی باشد و ناراضی از سالن اجرا بیرون نرود.
علی کیهانی: این روزها در مجموعه تئاتر شهر نمایشی روی صحنه است که درونمایه‌ای بسیار قابل‌تامل دارد. سیاوش جامع به عنوان کارگردان و بازیگر، «خدای جهنم» به نویسندگی سم شپارد را به صحنه آورده است اما این بار، این نام‌واره اسطوره‌ای کهن نه در قامت یک اسطوره یونانی بلکه در جسم یک میهن‌پرست آمریکایی قرن بیست‌و‌یکم ظهور پیدا کرده است.
در اجرای «خدای جهنم» که در سالن چهارسو تئاتر شهر روی صحنه است شاهد زمستانی سرد در یک مزرعه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,535
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
attach2023053620383516416985.jpg

به‌نظر من کارگردانی این اثر کار سختی بوده است و بازی شما به عنوان شخصیت اصلی نمایش توجهم را جلب کرد که با چالشی برخورد نکردید و دچار لطمه نشدید؟

این‌طور بگویم بهتر است؛ من تربیت‌یافته مکتب تئاتر تجربی هستم و باور دارم که کار در هیچ شرایطی نباید متوقف شود، حتی اگر بازیگر بنا به دلایلی کنار گذاشته شود، کارگردان باید عناصری داشته باشد که به مشکل برنخورد. راستش در کار، بسیار جدی و بدخلق هستم. این جدیت در تمرین‌ها و در کار بازیگران من نیز حس می‌شود و سنگ‌تمام گذاشتن آن‌ها روی صحنه به دید مخاطب می‌رسد. در مورد شخصیتی که من بازی‌اش کردم به‌خاطر اینکه خودم هم در ترجمه این متن پابه‌پای مترجم جلو آمدم؛ با احساسات و نحوه...

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,535
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
در نمایش «خدای جهنم» شاهد صحنه یک شکنجه هستیم که خیلی برای مخاطب قابل باور و دردآور است. چگونه به این صحنه و بازی باورپذیر برای مخاطب رسیدید؟

زمانی که به یک فرد برق وصل می‌کنند تا چیزی را اقرار کند لحظات بسیار دردناکی است؛ ما حتی از گفتنش هم ناراحت می‌شویم. من سعی کردم از لایه‌های زیرین احساسات که دقیقا در ضمیر آگاه من نهادینه شده است استفاده کنم و این بازی را روی صحنه داشته باشم. شاید بهتر است بگویم قصد داشتیم که به مخاطب نشان دهیم در چه جهانی وحشتناکی زندگی می‌کند.
attach2023052972408258416981.jpg

بازخورد مخاطب را بعد از اجرای نمایش چگونه دیدید؟
گروه ما جز مخاطب حامی دیگری ندارد، من همه تلاشم را کرده‌ام که در شصت‌سالگی‌ام نمایشی روی...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.