فال شب یلدا

قاتل قاتل | زودیاک قاتل

• نویسنده موضوع Amin~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 140
  • کاربران تگ شده هیچ

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,886
پسندها
49,649
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
زودیاک قاتل نام مستعار یک قاتل زنجیره‌ای در شمال کالیفرنیا است که بین سال‌های ۱۹۶۰ تا اوایل ۱۹۷۰ دست به قتل‌های سریالی زده‌است. زودیاک قاتل یکی از بزرگترین قتل‌های سریالی حل‌نشده همه دوران به‌شمار می‌رود. هویت زودیاک هرگز شناسایی و آشکار نشد. زودیاک قربانیان خود را در مناطق بنیسیا، والهو، دریاچه بریاسا و سان فرانسیسکو بین دسامبر ۱۹۶۸ و اکتبر ۱۹۶۹ به قتل رسانده‌است. بیشتر قربانیان او افراد جوان و زن‌های بین ۱۶ تا ۲۹ سال بودند. این قاتل نام «زودیاک» را بر پایه نامه‌های عجیب و طعنه‌آمیزش که به مطبوعاتی در منطقه خلیج سان‌فرانسیسکو می‌فرستاد برای خود برگزید. زودیاک قاتل، بیش از بیست نامه برای ارتباط با پلیس نوشته بود که چهار نامه توسط سایفر، نمادها و علائم قرون وسطایی کدگذاری شده بودند. از...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Amin~

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,886
پسندها
49,649
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

قربانیان و الگوهای قتل​

قاتل زودیاک در یکی از نامه‌های خود به مطبوعات ادعا کرد که ۳۷ نفر را کشته‌است. با این حال، پژوهشگران تنها هفت قربانی را تأیید کردند که دو نفر از آن‌ها زنده مانده بودند. حملات تأیید شده شباهت‌های زیر را داشتند:

این قتل‌ها در آخر هفته یا در تعطیلات عمومی اتفاق می‌افتاد. با یک استثنا که قربانیان، دانش‌آموزان یا دانش‌آموزانی بودند که به صورت دو نفره سفر می‌کردند.

بیشتر قتل‌ها هنگام غروب یا شب انجام می‌گرفتند. این قتل‌ها در درون یک خودرو یا در نزدیکی آن انجام شده‌اند. قاتل، هر بار از سلاح متفاوتی استفاده می‌کرد. صحنه جنایت‌ها معمولاً مکان‌های دورافتاده‌ای بود که بیشتر مورد بازدید دوستداران قرار می‌گرفت. به نظر نمی‌رسد که این قتل‌ها با انگیزهٔ مالی...

آخرین ویرایش توسط مدیر

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,886
پسندها
49,649
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
مظنون‌ها
لارت
دیوید زنیسکی
راس سالیوان
لارنس کین
ایرل ون بست جونیور
دونالد لی بویوک
لوئیز مایرز
آرتور آلن

احتمال زنده بودن زودیاک
لیندو لافرتی، یک پلیس گشت زن بازنشسته، در سال ۲۰۱۲ در کتاب خود (The Zodiac Killer Cover-Up) مدعی شد که زودیاک همچنان زنده و با ۹۲ سال سن ساکن شهرستان سولانو است.

رمزگشایی نامه دوم
سومین نامه از چهار نامه رمزگذاری شده زودیاک در دسامبر ۲۰۲۰ رمزگشایی شد. او در این نامه نوشته بود: امیدوارم از اینکه دنبال من می‌گردید بهتون خیلی خوش بگذره. اون کسی که تو تلویزیون نشون دادید من نبودم. من از اتاق گاز نمی‌ترسم برای اینکه من رو مستقیم به بهشت می‌بره چون حالا به اندازه کافی، برده دارم که برای من کار کنن».

منبع: ویکی...

عقب
بالا