مرحله اول
برای تهیه رانی انبه خوشمزه در ابتدای کار پوست و هسته انبه را جدا کرده، سپس انبه را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه آب و شکر را به همراه انبه خرد شده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند تا ذرات شکر کاملا حل شوند و انبه کمی پخته شود. حین پخت کف روی رانی را با قاشق جمع می کنیم.
مرحله سوم
پس از گذشت این زمان رانی را با کمک گوشت کوب برقی کمی میکس می کنیم. توجه داشته باشید رانی را بیش از حد میکس نکنید تا یکدست شود، به اندازه ای که تکه های انبه مشخص باشند میکس کنید.
مرحله چهارم
در ادامه رانی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.