متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

رودریگو آندراده: شیوه اجرایی نمایش ما ارتباطی با عروسک‌های بونراکو ندارد

• نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 80
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

رودریگو آندراده: شیوه اجرایی نمایش ما ارتباطی با عروسک‌های بونراکو ندارد​

رودریگو آندراده، هنرمند عروسک‌گردان برزیلی با بیان اینکه شیوه اجرایی نمایش «جزیره گنج» منحصربه‌فرد و ویژه این گروه نمایشی است گفت شیوه و گونه عروسکی مورد استفاده ما، ارتباطی با عروسک بونراکوی ژاپنی ندارد.
به گزارش ایران تئاتر به نقل از خبرآنلاین، نخستین روز از نوزدهمین جشنواره نمایش عروسکی تهران-مبارک در بخش بین‌الملل، با اجرای دو نمایش از کشورهای برزیل و گرجستان آغاز شد. «رودریگو آندراده» هنرمند عروسک‌گردان برزیلی، با اجرایی عروسکی از داستان «جزیره گنج» اثر نویسنده انگلیسی ،«رابرت لوییس استیونسون»، و با کارگردانی فابیو ساپربی در تالار هنر تهران روی صحنه رفت. برای آشنایی بیشتر با این هنرمند...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Hope

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
آیا پیش از این نیز در ایران و در جشنواره‌های تئاتر ایران حضور داشته‌اید؟
نه، این اولین بار است که برای اجرای نمایش به ایران می‌آیم.

نظرتان درباره جشنواره نمایش عروسکی تهران چیست؟ آیا با نمایش ایرانی و یا دیگر جشنواره‌های تئاتر ایران آشنایی دارید؟
من هیچ آشنایی با نمایش در کشور ایران نداشتم. از طریق یکی از دوستان آلمانی خودم که پیش از این در جشنواره‌های تئاتر ایران شرکت کرده‌ بود، با نمایش در ایران آشنا شدم. در سال 2017 نیز در یکی از جشنواره‌های تئاتر کشور روسیه، با اعضای یک گروه تئاتری که از ایران برای اجرای نمایش به آنجا آمده ‌بود، آشنا شدم. همچنین در سال 2010 آمدن هنرمندان یک موسسه تئاتری از برزیل به ایران برای اجرای نمایش و نیز اعزام گروهی از ایران برای آموزش اجرای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Hope

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا