- ارسالیها
- 433
- پسندها
- 844
- امتیازها
- 5,713
- مدالها
- 9
- نویسنده موضوع
- #1
نقطه شروع – تمیز کردن برگهای انجیر
هرگونه کثیفی یا ناخالصی بر روی برگها میتواند تاثیر منفی بر کیفیت و طعم چای برگ انجیر داشته باشد. برای شروع، برگهای انجیر را به خوبی بشویید.جوشاندن آب – اولین مرحله در تهیه چای
سپس آب را در یک قابلمه مناسب برای تهیه چای ریخته و به جوش آورید.اضافه کردن برگ انجیر به آب جوش
بعد از جوش آمدن آب، برگهای انجیر را به آن اضافه کنید. برای استخراج حداکثر عطر و طعم، میتوانید برگهای انجیر تازه را به تکههای کوچکتری برش دهید.دم کشیدن چای – اصلیترین مرحله
سپس حرارت را کاهش دهید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود ۱۰...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.