نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

مصـاحبه مصاحبه با محمدسعید شریفیان | آهنگساز و رهبر ارکستر

• نویسنده موضوع Kallinu
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 74
  • کاربران تگ شده هیچ

Kallinu

کاربر فعال بخش
سطح
18

ارسالی‌ها
586
پسندها
9,709
امتیازها
24,973
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
«محمدسعید شریفیان» برای اهالی موسیقی نامی بزرگ و آشناست؛ آهنگساز، رهبر ارکستر و مدرس دانشگاهی که نگاه‌هایی دقیق و پیش‌رو به مسائل هنر موسیقی دارد. او فارغ‌التحصیلی کالج موسیقی لیدز، فوق‌دیپلم موسیقی (از دانشگاه هادرزفیلد)، فوق‌دیپلم هنرهای تجسمی (از دانشگاه لندن) است و دیپلم نوازندگی فلوت و دیپلم‌های هارمونی و کنترپوآن را از کالج سلطنتی موسیقی لندن و لیسانس و فوق‌لیسانس از انستیتوی موسیقی کلچستر و دکترای فیزیک صوت و موسیقی الکتروآکوستیک را از دانشگاه پادوآی ایتالیا دریافت کرده است.
او در عین حال تا امروز، قریب صد اثر منتشر کرده که هر کدام از دیگری متفاوت است. گاهی موسیقی ارکسترال، کرال و مجلسی نوشته و گاهی موسیقی الکتروآکوستیک و معدودی موسیقی فیلم که از جمله‌ی آنها می‌توان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Kallinu
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAFI

Kallinu

کاربر فعال بخش
سطح
18

ارسالی‌ها
586
پسندها
9,709
امتیازها
24,973
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع

شما سال‌های تحصیلتان را از ایران دور بودید. با همه این مشکلات چرا برگشتید؟

من ایران را دوست دارم و هر وقت از اینجا دور شوم دلتنگ خواهم بود. اما این را هم بگویم که من خودم به کسانی که با من درباره مهاجرت صحبت می‌کنند اغلب توصیه می‌کنم نروید. در ایران بخصوص نسل جوان برای خود فضایی از غرب ساخته‌اند که اصلا واقعیت ندارد. غرب آن چیزی که اغلب جوان‌ها فکر می‌کنند، نیست. من سال‌های 70 و 80 میلادی آنجا بودم و به نظرم بهترین دوره غرب بود. اکنون آنجا هم تغییر کرده و سرعت تغییرش هم بسیار بالا بوده است. آن‌قدر مهاجرت‌ها بوده از آفریقا و بلوک شرق پس از فروپاشی شوروی و…. این مهاجرت‌های وسیع فشارهای زیادی به زیرساخت‌های این جوامع وارد کرده به طوری که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
امضا : Kallinu
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] HAFI
عقب
بالا