- ارسالیها
- 1,634
- پسندها
- 29,213
- امتیازها
- 64,873
- مدالها
- 35
- نویسنده موضوع
بهتازگی یکی از توسعهدهندههای Payday 3 در استودیو استاربریز اعلام کرد که تجربهی این بازی نیازمند اتصال دائمی به اینترنت خواهد بود. احتمالا انتشار این گزارش، واکنش منفی بسیاری از گیمرها را به همراه دارد. چرا که نسخههای قبلی این مجموعه دارای حالت آفلاین بدون نیاز به اتصال به اینترنت بودند.
یک گزارش مدعی شده که چندی پیش در طی یک مصاحبه با یکی از توسعهدهندههای Payday 3، از او در مورد حضور بخش آفلاین و تکنفره سؤال شد. این بازیساز در پاسخ گفت:
«البته که امکان تجربهی بازی بهتنهایی وجود دارد. اما من فکر میکنم بهطور کلی برای تجربهی بازی شما نیاز به اتصال دائمی به اینترنت داشته باشید».
پس از انتشار Payday 2، این جدیدترین بازی از مجموعهی شوتر اول شخص پیدی به شمار میآید. بازی در...
یک گزارش مدعی شده که چندی پیش در طی یک مصاحبه با یکی از توسعهدهندههای Payday 3، از او در مورد حضور بخش آفلاین و تکنفره سؤال شد. این بازیساز در پاسخ گفت:
«البته که امکان تجربهی بازی بهتنهایی وجود دارد. اما من فکر میکنم بهطور کلی برای تجربهی بازی شما نیاز به اتصال دائمی به اینترنت داشته باشید».
پس از انتشار Payday 2، این جدیدترین بازی از مجموعهی شوتر اول شخص پیدی به شمار میآید. بازی در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.