متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

معرفی معرفی انیمه Oshi no Ko 2023 (ستاره من) ؛ داستان، شخصیت‌ها و نمرات

• نویسنده موضوع Hope
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 1,991
  • کاربران تگ شده هیچ

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

معرفی انیمه Oshi no Ko 2023 (ستاره من) ؛ داستان، شخصیت‌ها و نمرات​

انیمه ستاره من یکی از بهترین انیمه های سریالی می‌باشد که اخیرا پخش شده است و در زمانی کم به یک انیمه محبوب و پرطرفدار در بین دوست‌داران انیمه تبدیل شده است. با ما همراه باشید تا به معرفی و بررسی انیمه Oshi no Ko 2023 بپردازیم.
اگر از دنبال‌کنندگان انیمه باشید بی‌شک تا الان اسم انیمه ستاره من به گوش‌تان خورده است. انیمه Oshi no Ko 2023 با اقتباس از مجموعه مانگای ژاپنی به همین نام که نوشته آکا آکاساکا و تصویرگری منگو یوکواری است، در آوریل سال 2023 ساخته شده و به نمایش درآمد. مانگای ستاره من با استقبال بی‌نظیری در زمان انتشار خود مواجه شد و همین امر سبب شد تا دایسوکه هیراماکی تصمیم تولید...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Hope
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] FARNIA

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

شخصیت‌های انیمه Oshi no Ko 2023 و معرفی صداپیشگان​

در قسمت‌ بالا به بررسی خلاصه انیمه Oshi no Ko 2023 پرداختیم. در این بخش به معرفی شخصیت های انیمه ستاره من و صداپیشه‌گان آن‌ها خواهیم پرداخت.

آی هوشینو​

شخصیت های انیمه ستاره من

آی هوشینو (Ai Hoshino) خواننده محبوب و کاریزماتیک معروف می‌باشد که کودکی خود را بدون پدر و مادر سپری می‌کند و در یک یتیم‌خانه بزرگ می‌شود. مسیر زندگی آی در اثر برخورد با شخصیتی به نان ایچیگو سایتو، رئیس استرابری پروداکشنز، تغییر می‌کند و او متوجه می‌شود که می‌تواند با وانمود کردن به طرفداران خود عشق بورزد و اینگونه تبدیل به یک سوپراستار شود. آی...

• Like

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

روبی هوشینو​

بررسی انیمه Oshi no Ko 2023

روبی هوشینو (Ruby Hoshino) یکی از مهم‌ترین هنرپیشه های انیمه اوشی نو کو می‌باشد. او به عنوان دختر آی، خواننده و سوپراستار معروف، در این انیمه حضور دارد. در واقع روبی هوشینو همان سارینا تندوجی، بیمار لاعلاج گورو در دوران قبل از تناسخ، می‌باشد که پس از اتفاقاتی که می‌افتد به عنوان خواهر دوقلوی آکوا به دنیا می‌آید و خود را به عنوان دختر آی پیدا می‌کند.

سارینا که همیشه علاقه زیادی به سوپراستارها داشت پس از اینکه متوجه می‌شود به عنوان دختر آی به دنیا آمده است، سعی می‌کند تا راه مادرش را در پیش بگیرد و مانند او یک سوپراستار و خواننده معروف شود. روبی...

• Like

Hope

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
سطح
32

ارسالی‌ها
3,835
پسندها
20,543
امتیازها
53,173
مدال‌ها
45
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

میاکو سایتو​

میاکو سایتو (Miyako Saitō) همسر ایچیگو سایتو، رئیس کمپانی استرابری پروداکشنز، است که پس از مرگ آی به ایچیگو در مراقبت از آکوا و روبی کمک می‌کند. او بعد از اینکه گروه بی کوماچی از بین می‌رود و ایچیگو نیز برای مدتی ناپدید می‌شود، مسئولیت سرپا نگه داشتن کمپانی را برعهده می‌گیرد. صداپیشه میاکو در سریال ستاره من، شخصی به نام لین (Lynn) می‌باشد.

تایشی گوتاندا​

هنرپیشه های انیمه اوشی نو کو

تایشی گوتاندا (Taishi Gotanda)، یک کارگردان فیلم می‌باشد که از هویت واقعی آکوا باخبر است. او پس از مرگ آی، آکوا را به عنوان شاگرد خود استخدام می‌کند. همچنین آی، قبل از مرگش،...

• Like
عقب
بالا