- ارسالیها
- 433
- پسندها
- 844
- امتیازها
- 5,713
- مدالها
- 9
- سن
- 15
- نویسنده موضوع
- #1
عطر و طعم
برای شناسایی برنج اصل، برخی از عوامل مانند وضعیت پخت، تحلیل آب و حتی افتادگی به نظر میرسد اهمیت دارد. در بین مجموعهای از روشها برای تشخیص برنج، عطر و طعم برنج از اهمیت بالایی برخوردارند. اما برای استفاده از این روش باید قبلاً تجربهی تشخیص طعم و عطر برنج اصل و جعلی را داشته باشید.ظاهر برنج
یکدستی و عدم وجود دانههای خرد شده یا نیمه. برنج اصل نباید هیچگونه برش یا ترکی داشته باشد. وجود چنین علائمی نشان از قرار گرفتن برنج در برابر باد یا هوای سرد است که یک نشانهی ناخوشایند است.برنج خوب، برنج خشک است!
بله، یکی از روشهای موثر برای تشخیص برنج اصل، خشکی آن است. برنج خوب بعد از پخت، خوب دم میکشد و حجم اضافه...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.