نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.
  • لازم به ذکر هست کلیه مطالب قرار داده شده در تالار ( اخبار و حقوق) و چه در مواردی که در تالار (دانلود نرم افزار های کامپیوتر) از دیگر منابع بوده و کاربران یک رمان جهت راحتی دیگر افراد موجود در انجمن اقدام به قرار دادن اخبار و نرم افزار نموده اند و اگر شما صاحب امتیاز این نرم افزار هستید کافی هست با ما تماس بگیرید

اخبار گیم اخبار گیم | استودیو اینسامنیاک در حال کار روی یک بازی AAA معرفی نشده است

• نویسنده موضوع Matt~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 70
  • کاربران تگ شده هیچ

Matt~

کاربر قابل احترام
سطح
35

ارسالی‌ها
1,631
پسندها
29,225
امتیازها
64,873
مدال‌ها
35
  • نویسنده موضوع
به نظر می‌رسد استودیو اینسامنیاک علاوه‌بر دو بازی Marvel's Spider-Man 2 و Marvel's Wolverine روی اثری دیگر هم کار کند که هنوز معرفی نشده است. در سپتامبر گذشته یک لایو استریم از سوی دانشگاه Full Sail برگزار شده بود که اخیرا ویدیوهای آن فاش شده است. در این استریم ارین ابرهارت، کارگردان پروژه ادعا کرده آن‌ها اثری معرفی‌نشده در استودیو دارند. ایشان قبلا در شرکت سرگرمی تعاملی سونی و روی سرویس PlayStation Now کار کرد. همچنین مسئول بخش eSports شرکت بلیزارد بود.

وی درباره این بازی گفت: «درواقع این اولین پروژه AAA من است. من اینجا [در اینسامنیاک] کارگردان یک پروژه معرفی‌نشده هستم. من از اینکه واقعا بتوانم بازی بسازم، خوشحال هستم». ابرهارت دقیقا قبل از انتشار آگهی استخدام Insomniac برای یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Matt~