• موارد قبل از ارسال عکس:

    1- با توجه به چندین تذکر از کارگروه مصادیق مجرمانه (فیلترینگ) به عکس ها لطفا قبل ازارسال عکس دقت کنید که عکس ارسالی از نظر پوشش، مناسب باشد و برای سایت ایجاد مشکل ننماید. (بازبودن بالا تنه، پایین تنه، سرشانه ها)

    2- در صورت مشاهده عکس های مورد دار بلافاصله گزارش را زده تا تیم یک رمان بررسی لازم را انجام دهند.

    3- در صورت مشاهده عکس های مورد دار زیاد از یک کاربر، کاربر فوق مسدود و تمام پست های این شخص پاک خواهد شد.

    4-دقت فرمایید که تعداد عکس های ارسالی در هر پست باید بین 3 تا 5 عکس باشد و تعداد ارسالی در هر تاپیک کمتر از 4 پست نباشد.

    5-از ارسال هر گونه تاپیک تکراری و اسپم خودداری بفرمایید.

فتو آرتیست فرانسیس بنجامین جانسون | فتو آرتیست

  • نویسنده موضوع eva~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 88
  • کاربران تگ شده هیچ

eva~

مدیریت ارشد
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
13,420
پسندها
33,891
امتیازها
96,874
مدال‌ها
70
سن
17
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1

فرانسیس عکاسی آمریکایی بود که در طول جنگ‌های داخلی به‌دنیا آمد. وی در دهه 1880 به پاریس مهاجرت کرد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته هنر گذراند. پس از اتمام تحصیلات به واشنگتن بازگشت و در آن‌جا حرفه‌ی عکاسی را آموخت.

عمده شهرت فرانسیس را به پرتره‌های بی‌نظیرش، نسبت داده‌اند. برخی از مشتریان پرتره‌های او سوزان آنتونی ، مارک تواین ، روزولت و خانواده‌اش و بسیاری دیگر بودند.

جانستون بیشتر برای خودنگاره‌ای معروف است که تصویری از زنی مدرن در دهه 1890 ارائه می‌دهد؛

زنی با لباس تیره، ماگی پر از آب‌جو و سیگاری آماده برای بردن به سمتِ لبانش!

این عکس در آن زمان بسیار الهام بخش بود و نگاه جانستون به فمنیسم و آزادی زنان در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 را منعکس می‌کرد.
منبع: didnegar
 
امضا : eva~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا