متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

معرفی معرفی انیمه آکادمی قهرمانانه من

• نویسنده موضوع HAKIMEH.MZ
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 91
  • کاربران تگ شده هیچ

HAKIMEH.MZ

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
3,499
پسندها
27,921
امتیازها
58,173
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
شاخص-11.jpg
با وجود انیمه‌های قهرمانی متعددی که تاکنون ساخته شده است، انیمه مدرسه قهرمانانه من جایگاه ویژه‌ای در دل طرفداران انیمه دارد.

انیمه مدرسه قهرمانانه من با نام ژاپنی Boku no Hīrō Akademia، براساس مانگایی نوشته و تصویرگری شده توسط کوهای هوریکوشی (Kōhei Horikoshi) ساخته شده است. سازنده این انیمه زیبا استودیو Bones است. انیمه My Hero Academia تاکنون 6 فصل داشته و تعداد قسمت های انیمه مدرسه قهرمانانه من در کل نیز 138 اپیزود بوده است. این انیمه دارای 3 سینمایی نیز است در سال‌های 2018، 2019 و 2021 منتشر شده‌اند.
زمان پخش انیمه مدرسه قهرمانانه من در تاریخ 3 آپریل 2016 بوده است و تاکنون نیز ادامه دارد. این انیمه زیبا با...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : HAKIMEH.MZ

HAKIMEH.MZ

مدیر بازنشسته
سطح
30

ارسالی‌ها
3,499
پسندها
27,921
امتیازها
58,173
مدال‌ها
27
  • نویسنده موضوع
داستان انیمه مدرسه قهرمانانه من

انیمه مدرسه قهرمانانه من در دنیایی اتفاق می‌افتد که حدود 80 درصد مردم دنیا از قدرت‌هایی به نام کوسه (Quirks) برخوردار هستند. این ویژگی‌های عجیب و غریب می‌توانند متفاوت باشند و همچنین از بدو تولد و به صورت ارثی با شخص همراه باشند. در میان افرادی که دارای چنین قدرت‌هایی هستند، تعداد کمی از آن‌ها عنوان قهرمانان را به دست خواهند آورد. این قهرمانان در عملیات نجات و دستگیری مجرمانی که از کوسه‌های خود سوء استفاده می‌کنند، همکاری می‌کنند. خود این قهرمان‌ها دارای رتبه‌بندی‌های مختلفی هستند.

داستان این انیمه با مرد جوانی به نام ایزوکو میدوریا (Izuku Midoriya) آغاز می‌شود. او هیچ قدرت خارق العاده‌ای ندارد با این حال دوست دارد یک قهرمان شود. یک...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : HAKIMEH.MZ
عقب
بالا