متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

گیاه گیاه بابونه

  • نویسنده موضوع گوربائیل
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 2
  • بازدیدها 134
  • کاربران تگ شده هیچ

گوربائیل

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,322
پسندها
21,119
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #1
chamomile-titr-370x191.jpg
بابونه گیاهی است دائمی و کوچک با ارتفاع تقریبا 30 سانتی متر دارای بوئی معطر که در چمنزارها و رارضی شنی میروید. ساقه آن به رنگ سبز مایل به سفیذ، برگهای آن کوچک متناوب و دارای بریدگیهای باریک و نامنظم و پوشیده از کرک است. گلهای آن مجتمع در یک طبق که بطور منفرد در انتهای ساقه گل دهنده در تابستان ظاهر میشود. در هر طبق گل های سفید در اطراف و گلهای زرد در قسمت وسط قرار دارند.

نام علمی Chamaemelum nobile

ترکیبات شیمیایی بابونه:
گلهای بابونه دارای اسانس روغنی آنته مین (Anthemine) تانن، فیتوسترول و همچنین ماده ای تلخ به نام اسید آنته میک Anthemique Acid می باشد.
 
امضا : گوربائیل

گوربائیل

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,322
پسندها
21,119
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #2
chamomile-02.jpg
موارد مصرف بابونه:
بابونه از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و از تقویت کننده های تلخ به حساب میآید.

جالینوس حکیم آن را برای درمان تب و لرزهای نوله ای بکار میبرد.

یکی از مهمترین خواص بابونه درمان زخم معده و ورم معده است و این گیاه به آسانی این مرض را درمان میکند و افرادی که سالهاست با این مرض دست به گریبان هستند از قرصهای مختلف گران قیمت نظیر Lozac و Zantac و غیره استفاده میکنند میتوانند با استفاده از بابونه خرج داروی خود را پس انداز کنند و همچنین سلامتی خود را بازیابند.

برای درمان زخم معده یک لیوان چای غلیظ بابونه درست کنید (4 قاشق چایخوری بابونه در یک لیوان آب جوش و یا چهار تا چای کیسهای بابونه در یک لیوان آب جوش) و صبح ناشتا این لیوان چای را...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : گوربائیل

گوربائیل

مدیر بازنشسته
سطح
29
 
ارسالی‌ها
1,322
پسندها
21,119
امتیازها
42,073
مدال‌ها
25
  • نویسنده موضوع
  • #3
chamomile-03.jpg
طرز مصرف بابونه:
اسانس بابونه : حدود 8/0 تا 1 درصد اسانس در این گیاه وجود دارد که به وسیله تقطیر با بخار آب بدست می آید. رنگ این اسانس آبی روشن است ولی در اثر کهنه شدن به رنگ زرد مایل به قهوه ای در میآید. بوی این اسانس بسیار قوی و طعم آن معطر و سوزاننده است. اسانس بابونه در عطرسازی و برای معطر کردن غذاها بکار میرود.

چای بابونه با دم کرده بابونه:

برای درست کردن چای بابونه یک قاشق چایخوری گیاه بابونه خشک را در یک فنجان به مدت 5 دقیقه دم کنید.

روغن بابونه با روغن زیتون:

گل خشک بابونه را به نسبت مساوی روغن زیتون مخلوط کرده و روی آتش ملایم بگذارید تا دم بکشد (نباید بجوشد) و گاه گاه آن را هم بزنید. سپس آن را از روی آتش بردارید و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
آخرین ویرایش
امضا : گوربائیل

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا