- ارسالیها
- 1,322
- پسندها
- 21,131
- امتیازها
- 42,073
- مدالها
- 25
- نویسنده موضوع
- #1
رزماری (Salvia rosmarinus)، گیاه کوچک همیشه سبز از خانواده نعناع (Lamiaceae) که از برگ های آن برای طعم دادن به غذا استفاده می شود. رزماری که بومی منطقه مدیترانه است، در بسیاری از اروپا طبیعی شده است و به طور گسترده در باغ ها در آب و هوای گرم رشد می کند.
برگ ها طعمی تند و کمی تلخ دارند و به صورت خشک یا تازه معمولاً برای طعم دادن به غذاها به ویژه گوشت بره، اردک، مرغ، سوسیس، غذاهای دریایی، قیمه، خورش، سوپ، سیب زمینی، گوجه فرنگی، شلغم و سایر سبزیجات استفاده می شود و همچنین نوشیدنی ها
نام علمی: Rosmarinus officinalis L.
خانواده: Lamiaceae
نام انگلیسی: Rosemary
Rosmarinus نام لاتینی که از کلمه ros به معنی شبنم و marinus به معنی دریا گرفته شده است. این جنس...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.