به عنوان نفر اول در خدمت سرپرست گرامی ZARY MOSLEH هستیم:
سلامی چو عطر یاس بر مدیر گرامی
پیش از شروع، از سوی مجموعه فرهنگ و مذهب سپاسگزاریم که حضور ما رو پذیرفتید و میان مشغله پاسخگو شدید. همچنین سلام به شما و بنده هم ممنونم که من رو قابل دونستید.
۱. ارتباط شخص شما با نوشتن چطوره؟ آیا شخصا آثاری در دنیای داستانها و رمانها دارید؟ نوشتن یکی از اصلیترین علایق بندهست و بله، چند رمان و داستان در حال تایپ دارم.
۲. اصولا نویسندگی رمان و داستان، ارتباطی و جایگاهی برای فرهنگ دارد؟ بله. گاهی اوقات نوشتهها...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
پیش از شروع، از سوی مجموعه فرهنگ و مذهب سپاسگزاریم که حضور ما رو پذیرفتید و میان مشغله پاسخگو شدید.
۱. ارتباط شخص شما با نوشتن چطوره؟ آیا شخصا آثاری در دنیای داستانها و رمانها دارید؟ قبل از هر چیزی سلام و امیدوارم که حالتون خوب باشه . نوشتن همیشه یکی از علایقم بوده و میشه گفت از چندین سال پیش شروع به نوشتن کردم اما هنوز اونقدری خوب نشدن که بتونم با خیال راحت منتشر کنم.
۲. اصولا نویسندگی رمان و داستان، ارتباطی و جایگاهی برای فرهنگ دارد؟ قطعا. یکی از دلایل ماندگاری فرهنگ قومهای مختلف،...
پیش از شروع، از سوی مجموعه فرهنگ و مذهب سپاسگزاریم که حضور ما رو پذیرفتید و میان مشغله پاسخگو شدید. سلامی چو عطر بوی خاک باران خورده به روناهیِ مخ
خواهش میکنم♡
۱. ارتباط شخص شما با نوشتن چطوره؟ آیا شخصا آثاری در دنیای داستانها و رمانها دارید؟ نوشتن برای من نقش یه رابط و داره. یه رابط به دنیایی که من تو ذهنم خلقش میکنم. به شخصه با نوشتن خیلی آروم میشم و همین آروم شدنه فرای باقی چیزا وادار به نوشتنم میکنه.
بله، هرچند...
پیش از شروع، از سوی مجموعه فرهنگ و مذهب سپاسگزاریم که حضور ما رو پذیرفتید و میان مشغله پاسخگو شدید. خواهش میکنم و خسته نباشید.
۱. ارتباط شخص شما با نوشتن چطوره؟ آیا شخصا آثاری در دنیای داستانها و رمانها دارید؟ از بچگی هرجا که میرفتم دفترم همراهم بود و از یه جایی به بعد نت گوشیم جایگزینش شد. عاشق نوشتنم اما تنبلی مانع نشرشون...
پنجمین فردی که در خدمتشون هستیم، مدیر خوش قلم کتاب AMARGURA
سلامی چو عطر یاس بر مدیر گرامی
پیش از شروع، از سوی مجموعه فرهنگ و مذهب سپاسگزاریم که حضور ما رو پذیرفتید و میان مشغله پاسخگو شدید. درود به شما و تیم زحمتکش شما
باعث فرخندگی و افتخار بود^^
سپاسگزارم بابت دعوت شما
۱. ارتباط شخص شما با نوشتن چطوره؟ آیا شخصا آثاری در دنیای داستانها و رمانها دارید؟ سعی میکنم ارتباطی عمیق داشته باشم.
بله من نویسنده هستم و آثاری در زمینه رمان و داستان در حال تایپ و در دست چاپ دارم.
۲. اصولا نویسندگی رمان و داستان، ارتباطی و جایگاهی برای فرهنگ دارد؟
[COLOR=rgb(84...