موادغذایی موثر در کاهش و افزایش خطر ابتلا به مشکلات قلبی و سکته

  • نویسنده موضوع MAH-BANO
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 75
  • کاربران تگ شده هیچ

MAH-BANO

سرپرست بازنشسته بخش درسی
مدیر بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
11/1/23
ارسالی‌ها
4,084
پسندها
8,991
امتیازها
41,473
مدال‌ها
25
سطح
19
 
  • نویسنده موضوع
  • #1
مطالعه جدید بزرگ با استفاده از داده‌های بیوبانک بریتانیا نشان می‌دهد که حتی کاهش اندک در مصرف نمک می‌تواند مفید باشد.

بزرگترین مطالعه در نوع خود نشان می دهد که حذف نمک از وعده های غذایی می تواند خطر ابتلا به مشکلات قلبی و سکته را تقریبا یک پنجم کاهش دهد. تحقیقات نشان داده است که چگونه افزودن نمک به غذا احتمال بیماری های قلبی عروقی و مرگ زودرس را افزایش می دهد. اکنون متخصصان دریافته‌اند که چقدر می‌توانید سلامت قلبتان را صرفاً با کاهش تعداد وعده‌های غذایی که به آن نمک اضافه می‌کنید یا با حذف کامل آن تضمین کنید.
محققان دریافتند کسانی که هرگز به وعده های غذایی خود نمک اضافه نمی کنند، در مقایسه با افرادی که همیشه این کار را انجام می دهند، ۱۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به فیبریلاسیون دهلیزی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : MAH-BANO
عقب
بالا