متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کمیک کمیک | کمیک های Batman را از کجا شروع کنیم؟

• نویسنده موضوع زهرا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 9
  • بازدیدها 275
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
بتمن برای تازه کارها | کمیک های batman را از کجا شروع کنیم؟

شخصیت بتمن (Batman) با داشتن تاریخچه‌ای ۸۰ ساله، کمیک‌های بسیاری دارد و پیدا کردن یک نقطه آغاز برای خواندن‌ آن‌ها کار سختی است. با کافه کمیک همراه باشید تا شما را در خواندن کمیک های Batman راهنمایی کنیم.

بدون شک شوالیه تاریکی از بهترین شخصیت‌های دنیای کمیک است. شخصیتی که آثار او صرفا برای سرگرمی خوانده نمی‌شوند. در واقع کمیک‌های بتمن خیلی اوقات از نظر روانشناسی فوق‌العاده ظاهر شده و همین آن‌ها را برتر و متمایز می‌کند. با این‌حال محبوبیت بالای بتمن، باعث انتشار آثار سفارشی و بی‌کیفیتی می‌شود که نتیجه‌شان چیزی جز اتلاف وقت باارزش خواننده‌ها و پول بیشتر...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرا؛
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

Batman: Year One​

لیست کمیک های batman

• نویسنده: فرانک میلر
  • طراح: دیوید مازوچلی
قبلا هم آن را دیده‌ام. وقتی یکی پسربچه بودم من را می‌ترساند. من را می‌ترساند. بله پدر… من باید یک خفاش شوم.
– بروس وین

بدون شک کمیک «بتمن: سال اول» بهترین و مشهورترین داستانی است که به عنوان روایتگر داستان خاستگاه شوالیه تاریکی شناخته می‌شود. خواندن این اثر توانمندی‌های بالای فرانک میلر (Frank Miller) را ثابت می‌کند، چرا که میلر بدون وجود یک شرور اصلی در داستان یا حتی صحنه‌های نبرد و داستان هیجان انگیز، روز‌های ابتدایی...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

Batman: The Killing Joke​

لیست کمیک های batman

• نویسنده: آلن مور
  • طراح: برایان بولاند
من حرفم رو ثابت کردم. من ثابت کردم که هیچ تفاوتی بین من و بقیه دنیا نیست. تنها چیزی که برای دیوونه کردن عاقل‌ترین آدم دنیا لازمه یک روز بده. دنیا همین‌قدر از من فاصله داره. یک روز بد. تو [بتمن] هم یک روز بد داشتی، درست می‌گم؟ معلومه که درست می‌گم. تو یک روز بد داشتی و همه چیز تغییر کرد. چه دلیل دیگه‌ای داره که مثل یک موش پرنده لباس بپوشی؟ تو یک روز بد داشتی و به اندازه دیگران دیوونه‌ شدی. فقط بهش اعتراف نمی‌کنی. تو باید وانمود کنی که...

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

مجموعه کمیک های batman یک روز بد​

مجموعه کمیک های batman یک روز بد

• نویسنده: تام کینگ، ماریکو تاماکی، جان ریدلی، گری دوگان، جاشوا ویلیامسون، جی ویلو ویلسون، کالین کلی، تام تیلور
  • طراح: میچ جرادز، خاویر فرناندز، جوزپه کامونکولی، متئو اسکالرا، هاوارد پورتر، جیمی مک‌کلوی، جکسون لنزینگ، ایوان ریس

از کت‌وومن (Catwoman) گرفته تا دوچهره (Two-Face)، تمام دشمنان بتمن داستانی برای پیش‌زمینه خود دارند. داستانی که یک روز بد را به‌تصویر می‌کشد و دلیلیست برای تبدیل شدنشان به چیزی که الان هستند. سری کمیک‌های بتمن یک روز بد، ایده‌ای را که در...

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

کمیک های batman جف لوب و تیم سیل (سری هالووین طولانی)​

95A91A15-3EC6-4691-B6D8-EE6DD7072A80.jpg

• نویسنده: جف لوب
  • طراح: تیم سیل
سری ۱۳ شماره‌ای «بتمن: هالووین طولانی» از جف لوب (Jeph Loeb) و تیم سیل (Tim Sale) از تحسین‌شده‌ترین کمیک‌های بتمن است. با سبک روایت منحصر به‌فرد جف لوب و طراحی‌های خاص تیم سیل، لانگ هالووین و کمیک‌های مربوط به آن که مجموعا یک فرنچایز را با ۴ اثر تشکیل می‌دهند، می‌توانند شما را برای مدت زیادی سرگرم خود کنند. جف لوب مهارت بالایی در نوشتن داستانی حول محور دوچهره دارد و برای آشنایی با این شخصیت‌ و دیک گریسون خواندن این آثار ضروری است، چون ماجرای آشنا شدن...

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

Batman: Hush​

ED55246F-779F-415D-A604-427B8ED9663B-1.jpeg

• نویسنده: جف لوب
  • طراح: جیم لی
اتفاقات زیادی برای این بچه افتاده. اتفاقاتی که امیدوار بود بتونه تغییرشون بده. اون شب که غرق در خون پدر و مادرش بود قسم خورد که شیطانی که جون اونهارو گرفته پیدا کنه. این‌طور بود ولی من فکر می‌کردم خیالات یک احمقه. ارباب جوان با استفاده از ثروت خانواده‌اش تونست به هنرهای رزمی و مهارت‌های کارآگاهی دست پیدا کنه. میدونست که ذات تبهکارها بزدله. در عوض یک نقاب و شنل ساخت و تبدیل به موجود شب شد. کسی که قانون رو می‌شکست. حالا بهش میگن بتمن. ولی من همیشه اون رو یک پسربچه می‌بینم...

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

Batgirl: The Darkest Reflection​

6F40D137-5D2F-48BF-BEBB-B9031A72408F-1.jpeg

• نویسنده: گیل سیمون
  • طراح: آدرین سیاف
تقریبا هیچ‌کدام از آثاری که در این مقاله معرفی شده، شما را به خوبی با شخصیت باربارا گوردون (Barbara Gordon) آشنا نمی‌کند. کمیک‌های بالا یا باربارا را در قالب اوراکل (Oracle) نشان می‌دهند یا صحنه تیر خوردن او از جوکر را به تصویر می‌کشند. اگر هم در یکی از این آثار او لباس ابرقهرمانی خود را پوشیده باشد، حضور زیادی در داستان ندارد. به هرحال این موضوع باعث شد تا اثری بر اساس این شخصیت انتخاب شود و این اثر چیزی نبود جز تاریک‌ترین انعکاس. این کمیک، آرک اول از داستان‌های...

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

کمیک های batman نیو ۵۲ به قلم اسکات اسنایدر​

کمیک های batman نیو ۵۲ به قلم اسکات اسنایدر

• نویسنده: اسکات اسنایدر
  • طراح: گرگ کاپلو
اغراق نیست اگر بگوییم که اسکات اسنایدر (Scott Snyder) یکی از بهترین نویسنده‌هایی است که تابحال نویسندگی عنوان Batman را برعهده گرفته. ران اسنایدر و گرگ کاپلو (Greg Capullo) جزو بهترین آثار تاریخ بتمن است و بعضی آرک‌های آن جزو تکرارنشدنی‌ترین‌ داستان‌ها...

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

کمیک‌های بتمن: مرگی در خانواده و زیر نقاب سرخ​

AF032124-A054-49A3-AAE6-BF66E51E731C-1-e1693075725684.jpeg

• نویسنده: جاد وینیک (زیر نقاب سرخ)، جیم استارلین (مرگی در خانواده)
  • طراح: دوج منکه (زیر نقاب سرخ)، جیم آپارو (مرگی در خانواده)
اگرچه مرگی در خانواده و زیر نقاب سرخ دو اثر جداگانه هستند، اما Under The Red Hood به نوعی آرک چهارقسمتی A death in the family را تکمیل می‌کند. آرک ۴ قسمتی مرگ خانواده، با وجود این‌که از مهم‌ترین کمیک‌های بتمن است و رویدادی مهم یعنی مرگ جیسون تاد (Jason Todd) را روایت می‌کند، اثری تحسین شده در بین هواداران نیست و انتقادات زیادی از آن می‌شود. البته...

زهرا؛

پرسنل مدیریت
مدیر تالار ورزش
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

Robin: Son of Batman​

Robin: Son of Batman

• نویسنده و طراح : پاتریک گلیسون
برای شروع کردن کمیک‌های بتمن، باید در ابتدا آثاری بخوانید که با گذشته شخصیت‌ها، داستان‌های مهم و روابط کاراکترها با یکدیگر آشنا شوید. این امر در رابطه با پسر بتمن یعنی دیمین وین (Damien Wayne) هم ضروری بوده و بهتر است که در ابتدا با این شخصیت که از کاراکترهای مهم دنیای بتمن است آشنا شوید. کمیک دیگری که در این بخش معرفی می‌کنیم، «رابین: پسر بتمن» است که از آثار دوره نیو ۵۲ دی‌سی به‌شمار می‌رود. این اثر به خوبی رابطه دیمین با مادرش، تالیا الغول را به تصویر می‌کشد،...

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

عقب
بالا