FARNIA مدیر بازنشسته سطح 12 ارسالیها 551 پسندها 5,198 امتیازها 21,973 مدالها 13 1/9/23 نویسنده موضوع #1 《به نام خدا》 این تاپیک برای بیوگرافی j.yasin ایجاد شده است. تنها صاحب تاپیک اجازهی فرستادن بیوگرافی خود را در تاپیک دارد و هرگونه اسپم پاک میشود! ●|مدیریت تالار بیوگرافی|● آخرین ویرایش 1/9/23
《به نام خدا》 این تاپیک برای بیوگرافی j.yasin ایجاد شده است. تنها صاحب تاپیک اجازهی فرستادن بیوگرافی خود را در تاپیک دارد و هرگونه اسپم پاک میشود! ●|مدیریت تالار بیوگرافی|●
Prince:) مدیر بازنشسته سطح 14 ارسالیها 518 پسندها 3,962 امتیازها 17,273 مدالها 18 1/9/23 #2 اسمت؟ محمد یاسین تاریخ تولدت؟! ۱۳۸۵،۱۱،۲۷ تایپ شخصیتیت؟ Infp رشته تحصیلی؟ تجربی تعداد خواهر یا برادر؟ ۳ تا خواهر مجرد یا متاهل؟ مجرد ورزش مورد علاقت؟ شنا و بسکتبال رنگ مورد علاقت؟ سفید، بنفش، سیاه، نارنجی، قهوه ای، سبز سبک رمان مورد علاقت؟ عاشقانه، کمدی ، تراژدی، هیجانی کینهای هستی؟ زیاد نه اما دوست دارم کسی که اذیتم کرده تلافی کنم. رقابت رو دوس... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. آخرین ویرایش 28/11/23 امضا : Prince:)
اسمت؟ محمد یاسین تاریخ تولدت؟! ۱۳۸۵،۱۱،۲۷ تایپ شخصیتیت؟ Infp رشته تحصیلی؟ تجربی تعداد خواهر یا برادر؟ ۳ تا خواهر مجرد یا متاهل؟ مجرد ورزش مورد علاقت؟ شنا و بسکتبال رنگ مورد علاقت؟ سفید، بنفش، سیاه، نارنجی، قهوه ای، سبز سبک رمان مورد علاقت؟ عاشقانه، کمدی ، تراژدی، هیجانی کینهای هستی؟ زیاد نه اما دوست دارم کسی که اذیتم کرده تلافی کنم. رقابت رو دوس... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.