- ارسالیها
- 586
- پسندها
- 9,701
- امتیازها
- 24,973
- مدالها
- 26
- نویسنده موضوع
زمانی که خوانندگی را آغاز کردی، یک سبک جدید از ترانه ها و موسیقی را وارد فضای موسیقی کشور کردی که از خ**یا*نت و خیلی جاها نا امیدی حرف می زد، چطور به این سبک رسیدی؟
این را بارها گفتهام که زمانیکه شروع به کار کردم اصلا به این فکر نکردم که بخوانم تا برای خودم سبکی درست کنم؛ بلکه خواندم چون دوست داشتم بخوانم در آن زمان فکر کردم که بهترین کار این است که بخوانم. آن ابتدای کار من بود و همانطور که شاهد بودید از آن روز تا به حال خیلی چیزها تغییر کرده است و باز هم تغییر میکند.
این رویه را تقریباً در تمام آلبوم هایی که به صورت غیر مجاز منتشر کردی ادامه دادی اما در آلبوم های مجازت این مساله خیلی کم رنگ شد… چرا؟
این که میگویی غیرمجاز معنیاش این نیست که من از خط قرمزها عبور کردهام،...
این را بارها گفتهام که زمانیکه شروع به کار کردم اصلا به این فکر نکردم که بخوانم تا برای خودم سبکی درست کنم؛ بلکه خواندم چون دوست داشتم بخوانم در آن زمان فکر کردم که بهترین کار این است که بخوانم. آن ابتدای کار من بود و همانطور که شاهد بودید از آن روز تا به حال خیلی چیزها تغییر کرده است و باز هم تغییر میکند.
این رویه را تقریباً در تمام آلبوم هایی که به صورت غیر مجاز منتشر کردی ادامه دادی اما در آلبوم های مجازت این مساله خیلی کم رنگ شد… چرا؟
این که میگویی غیرمجاز معنیاش این نیست که من از خط قرمزها عبور کردهام،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.