متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کمیک کمیک | اشتباه بزرگ MCU که دی‌سی از آن اجتناب خواهد کرد

• نویسنده موضوع Amin~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 270
  • کاربران تگ شده هیچ

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,589
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
جیمز گان یکی از مدیران استودیو دی سی، توضیح می‌دهد که دنیای جدید دی‌سی سعی خواهد کرد تا از مشکل بزرگی که مارول دارد، دوری کند. در تردز یک طرفدار از گان پرسید آیا دی‌سی یک نگهبان ترتیب زمان (timeline keeper) دارد یا خیر، درست مانند چیزی که مارول برای برنامه ریزی‌های خود از آن کمک می‌گیرد. گان در پاسخ توضیح داد که او و تیم سازنده مسئولیت این کار را بر عهده خواهند گرفت.
«اگر این یک موقعیت شغلی در مارول است، من نمی‌دانم آن شخص کیست (من هرگز در مورد چیزی با آن‌‌ها صحبت نکرده‌ام.) اما فکر می‌کنم به همین دلیل است که قسمت سوم Guardians of the Galaxy زمان حال است و همه به 2030 یه چیزی شبیه به آن اشاره می‌کنند.»

گان علاوه بر اینکه قصد دارد از داشتن یک جدول زمانی متناقض مانند دنیای مارول جلوگیری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Amin~

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,861
پسندها
49,589
امتیازها
96,908
مدال‌ها
161
  • نویسنده موضوع
  • مدیر

امکان کراس اور بین MCU و DCU وجود دارد​

گان بیان می‌کند که دو کمپانی مارول و دی‌سی از یکدیگر متنفر نیستند و هر دو می‌خواهند مردم را برای دیدن فیلم به سینماها بکشانند. «دو برنده می‌تواند وجود داشته باشد، زیرا مهم این است که کسی به دیدن فیلم‌های شما می‌رود و از آن‌ها لذت می‌برد.»

گان در سال 2019 ساخت یک اثر کراس اور بین مارول و دی‌سی را رد نکرد. «در گذشته می‌گفتم امکان ندارد اما امروز فکر می‌کنم هر چیزی امکان پذیر است.»

فیلم Superman: Legacy در 11 جولای 2025 در سینماها اکران می‌شود.

منبع: کافه کمیک

امضا : Amin~

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 0)

کاربران در حال مشاهده موضوع (تعداد: 1, کاربر: 0, مهمان: 1)

عقب
بالا