- ارسالیها
- 13,861
- پسندها
- 49,589
- امتیازها
- 96,908
- مدالها
- 161
- نویسنده موضوع
- مدیر
جیمز گان یکی از مدیران استودیو دی سی، توضیح میدهد که دنیای جدید دیسی سعی خواهد کرد تا از مشکل بزرگی که مارول دارد، دوری کند. در تردز یک طرفدار از گان پرسید آیا دیسی یک نگهبان ترتیب زمان (timeline keeper) دارد یا خیر، درست مانند چیزی که مارول برای برنامه ریزیهای خود از آن کمک میگیرد. گان در پاسخ توضیح داد که او و تیم سازنده مسئولیت این کار را بر عهده خواهند گرفت.
«اگر این یک موقعیت شغلی در مارول است، من نمیدانم آن شخص کیست (من هرگز در مورد چیزی با آنها صحبت نکردهام.) اما فکر میکنم به همین دلیل است که قسمت سوم Guardians of the Galaxy زمان حال است و همه به 2030 یه چیزی شبیه به آن اشاره میکنند.»
گان علاوه بر اینکه قصد دارد از داشتن یک جدول زمانی متناقض مانند دنیای مارول جلوگیری...
«اگر این یک موقعیت شغلی در مارول است، من نمیدانم آن شخص کیست (من هرگز در مورد چیزی با آنها صحبت نکردهام.) اما فکر میکنم به همین دلیل است که قسمت سوم Guardians of the Galaxy زمان حال است و همه به 2030 یه چیزی شبیه به آن اشاره میکنند.»
گان علاوه بر اینکه قصد دارد از داشتن یک جدول زمانی متناقض مانند دنیای مارول جلوگیری...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.