نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

داستان داستان فارسی | مسئول جدید پخش پیتزا

• نویسنده موضوع Amin~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 1
  • بازدیدها 81
  • کاربران تگ شده هیچ

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,895
پسندها
49,872
امتیازها
96,908
مدال‌ها
162
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
مدتی میشه که مسئول پخش پیتزا برای یک پیتزا فروشی محلی شدم. شاید یک هفته باشه، تو این یک هفته رئیسم اونقدر منو ترسونده از اینکه هیچوقت نباید پیتزاهارو برگردونم و باید هرطور شده سفارشو به مشتری برسونم. این شده برام کابوس و از اونجایی که به این کار نیاز دارم حتی مجبورم تا شب بمونم و پیتزا برسونم! امشب یک ادرس دیگه دارم. سوار موتور شدم و پیتزاهارو گذاشتم پشت موتور و به سمت ادرس رفتم. دیگه تقریبا داشتم از شهر دور میشدم اما مهم نبود تا اینکه به ادرس رسیدم.

• ادرس یه خونه ی قدیمی بود. چوبی و وسط یک محوطه ی خالی و خاکی.. به اطرافم نگاه کردم، کسی نبود. حتی نور خونه هم روشن نبود. کاملا تاریک! از موتور پیاده شدم پیتزاهارو برداشتم و رفتم سمت...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Amin~

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,895
پسندها
49,872
امتیازها
96,908
مدال‌ها
162
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
• کمی رومو برگردوندم به سمت راست تا ببینم اون ور چه خبره که دیدم یه صورت سیاه ولی با دو چشم سفید و بزرگ داره از گوشه ی پنجره از لای پرده منو نگاه میکنه. به وضوح متوجه این صورت بودم! کمی نگاهش کردم و از ترس رومو برگردوندم. ولی متوجه بودم که داره هنوز منو نگاه میکنه. اروم پیتزاهارو تو دستم فشار دادم و سوار موتور شدم ولی تا امدم گاز بدم و برم موتور روشن نمیشد.. اونقدر استرس و ترس تو وجودم بود که نمیتونستم درست فکر کنم. پیتزاهارو انداختو تو مسیر دویدم. موتورو و پیتزاهارو همونجا گذاشتم و فقط فرار کردم. کمی که از خونه دور شدم به خودم گفتم پس موتور چی! تمام دارایی منه. اما هرچی فکر کردم دیدم نمیتونم برگردم. حتی نمیتونستم برگردم و به عقب نگاه کنم ولی یه نفس عمیق کشیدم و وسط جاده...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : Amin~
عقب
بالا