- نویسنده موضوع
- #1
دکتر جوردی مرینو، نویسنده اول این مطالعه، درباره این موضوع گفت: گزارشهای قبلی نشان می دهد که تغذیه نامناسب یک ویژگی مشترک در میان گروه هایی است که به طور نامتناسبی تحت تأثیر این همه گیری قرار گرفته اند، اما داده هایی در مورد ارتباط بین رژیم غذایی و خطر و شدت کرونا وجود ندارد. تحقیقات پیشین همچنین نشان می دهد که تغذیه خوب تاثیر مستقیمی بر کاهش بیماری های عفونی دارد.
مطالعات نشان داده است، تکثیر کروناویروس های رایج انسانی مانند 229E و SARS-CoV-1 با تجویز لینولئیک یا آراشیدونیک اسید به بیماران متوقف شده ،همچنین مطالعات دیگری نیز ارتباطی بین مکمل های غذایی خاص و مواد مغذی با کاهش خطر ابتلا به عفونت کووید پیدا کردند.
اعضای...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر