- ارسالیها
- 518
- پسندها
- 3,962
- امتیازها
- 17,273
- مدالها
- 18
- نویسنده موضوع
- #1
اکثر دستور غذاها بدون استفاده از پیاز تقریباً ناقص هستند. گفته می شود پیاز علاوه بر افزایش طعم، فواید سلامتی زیادی نیز دارد، اما آن را پخته بخوریم بهتر است یا خام؟ در این مقاله سعی میکنیم بفهمیم کدام محلول مغذیتر است.
دکتر سومیتا بیسواس، متخصص تغذیه، به ما کمک می کند تا این پرسش را بررسی کنیم.
فواید پیاز برای سلامتی
پیاز دارای طیف گسترده ای از مواد مغذی است و مزایای زیادی برای بدن ما دارد. طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده ، یک پیاز متوسط برابر با ۱۱۰ گرم است، حاوی:
کالری: ۴۴
پروتئین: ۱.۲ گرم
کربوهیدرات: ۱۰.۳ گرم
پتاسیم: ۳.۴ درصد از ارزش روزانه (DV)
ویتامین سی: ۹٪ از DV
قند: ۴.۷ گرم
فیبر: ۱.۹ گرم...
دکتر سومیتا بیسواس، متخصص تغذیه، به ما کمک می کند تا این پرسش را بررسی کنیم.
فواید پیاز برای سلامتی
پیاز دارای طیف گسترده ای از مواد مغذی است و مزایای زیادی برای بدن ما دارد. طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده ، یک پیاز متوسط برابر با ۱۱۰ گرم است، حاوی:
کالری: ۴۴
پروتئین: ۱.۲ گرم
کربوهیدرات: ۱۰.۳ گرم
پتاسیم: ۳.۴ درصد از ارزش روزانه (DV)
ویتامین سی: ۹٪ از DV
قند: ۴.۷ گرم
فیبر: ۱.۹ گرم...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر