- ارسالیها
- 1,427
- پسندها
- 4,035
- امتیازها
- 20,173
- مدالها
- 15
- سن
- 22
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
به گزارش بهداشت نیوز، مطالعات تیمی از محققان دانشگاه وسترن نیوانگلند نشان می دهد انگور سرشار از مواد شیمیایی است که باعث تقویت باکتری های روده و کاهش کلسترول می شود. این میوه همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که التهاب را کاهش داده و خطر بیماری قلبی و سرطان را کم می کنند.
محققان معتقدند: مصرف منظم انگور می تواند با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله کند. گفته می شود این «ابر غذای آبدار» چربی های تصفیه شده و قندهای موجود در غذاهای فرآوری شده را از بین می برد.
پروفسور جان پزوتو، استاد رشته داروسازی و یکی از نویسندگان این مطالعه، در رابطه با موضوع فوق می گوید: این یک بعد کاملاً جدید به ضرب المثل قدیمی میافزاید: شما همان چیزی هستید که می خورید. انگور در واقع بیان ژن ها را تغییر می دهد...
محققان معتقدند: مصرف منظم انگور می تواند با اثرات رژیم غذایی ناسالم مقابله کند. گفته می شود این «ابر غذای آبدار» چربی های تصفیه شده و قندهای موجود در غذاهای فرآوری شده را از بین می برد.
پروفسور جان پزوتو، استاد رشته داروسازی و یکی از نویسندگان این مطالعه، در رابطه با موضوع فوق می گوید: این یک بعد کاملاً جدید به ضرب المثل قدیمی میافزاید: شما همان چیزی هستید که می خورید. انگور در واقع بیان ژن ها را تغییر می دهد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.