- ارسالیها
- 1,427
- پسندها
- 4,038
- امتیازها
- 20,173
- مدالها
- 15
- سن
- 22
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
لبو همان چغندر قرمز پخته است. لبو در واقع ریشه اصلی گیاه چغندر قرمز است که طبخ شده است. چغندر در زبانهای باستانی آشور و بابل، لپتو خوانده میشد و بعید نیست که نام لبو از همین زبانها گرفته شده باشد. دو نوع چغندر وجود دارد، یکی چغندر ساده است که رنگ آن بنفش تیره یا قرمز است و دیگری چغندر قند است که رنگ آن زرد روشن است و از آن در صنعت تولید قند و شکر استفاده میشود. در زیر به برخی از خواص لبو پرداخته میشود.
آشنایی با خواص لبو
لبو سرشار از مادهای به نام نیترات است که با مصرف آن، این نیترات در بدن تبدیل به اکسید نیتریک میشود و باعث باز شدن عروق بدن میشود. بنابراین مصرف این گیاه برای سالمندان، که بیشتر در معرض بیماریهایی نظیر سکته قلبی و مغزی، نارسایی قلبی و آنفارکتوس میوکارد قرار...
آشنایی با خواص لبو
لبو سرشار از مادهای به نام نیترات است که با مصرف آن، این نیترات در بدن تبدیل به اکسید نیتریک میشود و باعث باز شدن عروق بدن میشود. بنابراین مصرف این گیاه برای سالمندان، که بیشتر در معرض بیماریهایی نظیر سکته قلبی و مغزی، نارسایی قلبی و آنفارکتوس میوکارد قرار...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش