- ارسالیها
- 1,427
- پسندها
- 4,035
- امتیازها
- 20,173
- مدالها
- 15
- سن
- 22
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
به گزارش صد آنلاین ، بسیاری از مردم زمانی که پرتقال و مرکبات مصرف میکنند پوست آن را کنده و دور میریزند و تصور میکنند لایه بیرونی این میوه غیرقابل خوردن است. گرچه پوست پرتقال طعم تلخی دارد، اما میتوانید آن را به سایر مواد غذایی افزوده و سپس مصرف کنید.
کمتر کسی میداند که پوست مرکبات و به ویژه پرتقال سرشار از مواد مغذی و ضروری است که میتواند باعث تقویت بدن انسان شود. در این مطلب به مهمترین خواص پوست پرتقال میپردازیم:
ضد التهاب و خنثی کننده رادیکالهای آزاد
بدن انسان به طور دائم با مواد مختلفی که میتواند به آن آسیب وارد کند، مواجه است. یکی از این مواد که به وفور در بدن وجود دارد رادیکالهای آزاد است. همانطور که میدانید رادیکالهای آزاد به سلولها و DNA بدن آسیب وارد میکند و...
کمتر کسی میداند که پوست مرکبات و به ویژه پرتقال سرشار از مواد مغذی و ضروری است که میتواند باعث تقویت بدن انسان شود. در این مطلب به مهمترین خواص پوست پرتقال میپردازیم:
ضد التهاب و خنثی کننده رادیکالهای آزاد
بدن انسان به طور دائم با مواد مختلفی که میتواند به آن آسیب وارد کند، مواجه است. یکی از این مواد که به وفور در بدن وجود دارد رادیکالهای آزاد است. همانطور که میدانید رادیکالهای آزاد به سلولها و DNA بدن آسیب وارد میکند و...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش