- ارسالیها
- 518
- پسندها
- 3,962
- امتیازها
- 17,273
- مدالها
- 18
- نویسنده موضوع
- #1
دادههای بیوبانک بریتانیا نشان میدهد افرادی که روزانه حداقل دو فنجان چای سیاه مصرف میکنند، کمتر در معرض خطر مرگ قرار دارند. محققان میگویند نرخ مرگومیر در این دسته از افراد در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند، ۹ تا ۱۳ درصد کمتر است.
پژوهشگران در مطالعهای که نتایج آن در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده، میگویند اثر نوشیدن چای صرفنظر از دما یا افزودن شیر و شکر به آن یکسان است. همچنین گفته شده اثر این نوشیدنی ارتباطی با وضعیت ژنتیکی افراد که در هضم کافئین موثر است، ارتباطی ندارد.
محققان موسسه ملی سلامت بریتانیا در این تحقیق اطلاعات حدود ۵۰۰ هزار فرد میانسال را در بیوبانک بررسی کردند. از این میان ۸۹ درصد چای سیاه و ۷ درصد چای سبز...
پژوهشگران در مطالعهای که نتایج آن در مجله Annals of Internal Medicine منتشر شده، میگویند اثر نوشیدن چای صرفنظر از دما یا افزودن شیر و شکر به آن یکسان است. همچنین گفته شده اثر این نوشیدنی ارتباطی با وضعیت ژنتیکی افراد که در هضم کافئین موثر است، ارتباطی ندارد.
محققان موسسه ملی سلامت بریتانیا در این تحقیق اطلاعات حدود ۵۰۰ هزار فرد میانسال را در بیوبانک بررسی کردند. از این میان ۸۹ درصد چای سیاه و ۷ درصد چای سبز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.