متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

آخرین اخبار ریاست جمهوری 96

• نویسنده موضوع Elka Shine
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 67
  • بازدیدها 4,316
  • کاربران تگ شده هیچ

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
اخبار ریاست جمهوری سال 96، در این تاپیک قرار میگیرد.
*اسپم ندید.

امضا : Elka Shine

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
ثبت‌نام ۱۹۷ داوطلب در انتخابات ریاست‌جمهوری تا ساعت ۱۲:۴۵ امروز

1395122712284756910322564.jpg

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: ۱۹۷ داوطلب تا ساعت ۱۲:۴۵ امروز در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرده‌اند.
به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر احمدی رئیس ستاد انتخابات کشور ظهر امروز با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: 197 داوطلب تا ساعت 12:45 امروز در انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرده‌اند که 189 نفر آنها مرد و 8 نفر خانم هستند.

وی با اشاره به اینکه امروز هم تا همین ساعت 86 نفر ثبت‌نام کردند، افزود: جوان‌ترین فردی که ثبت‌نام کرده 18 سال و مسن‌ترین 82...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
بقایی پس از ثبت‌نام : می توانیم ایران را بسازیم
بقایی پس از ثبت نام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری تاکید کرد که حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در دستور کار وی خواهد بود.
حمید بقایی در جمع خبرنگاران ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه خدا را شاکرم که امروز دراینجا حضور دارم و خود را برای پذیرش مسئولیت بزرگ آماده کرده ام، اظهار کرد: ایران سرزمینی بزرگ و سرزمین مردمان بزرگ و تاریخی کهن است.

به گزارش نامه نیوز، وی با بیان اینکه افتخار می‌کنم ایرانی هستم، ادامه داد: ملت ایران شایسته هستند تا بهترین زندگی را داشته باشند. آنها همواره در صلح و ثبات و آرامش با دیگر ملت ها زندگی کرده اند. ملت ایران ملت جنگ طلبی نبوده...

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
تکذیب حضور قالیباف و حجت الاسلام رییسی در وزارت کشور
حضور قالیباف و حجت الاسلام رییسی در وزارت کشور تکذیب شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ورود قالیباف و رییسی به وزارت کشور جهت ثبت نام در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تکذیب شد.
گفتنی است دقایقی قبل برخی از رسانه ها خبر از اعلام حضور این دو نفر در وزارت کشور داده اند.

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
نوبخت: برای انتخابات کاندیدا نمی‌شوم
1897687.jpg

سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی در جریان احتمال کاندیداتوری‌اش در انتخابات گفت: قصد کاندیداتوری در انتخابات را ندارم.

به گزارش مشرق، محمدباقر نوبخت صبح امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره احتمالی کاندیداتوری‌اش در انتخابات گفت: من قصد کاندیداتوری برای انتخابات را ندارم، مگر اینکه شما خبرنگارها بخواهید من را کاندیدا کنید.

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
برای حمایت از بقایی ثبت نام کردم/به قولم پای بندم
تهران- ایرنا- رئیس دولت نهم و دهم که برای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد، به خبرنگاران گفت: برای حمایت از بقایی ثبت نام کردم.

82490325-71534456.jpg

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمود احمدی نژاد روز چهارشنبه که برای ثبت نام در ستاد انتخابات کشور حضوریافته بود، افزود: مقام معظم رهبری سفارش کردند که به عنوان کاندیدا ثبت نام نکن. گرچه توصیه ایشان به معنای نهی نبود و توصیه بود. وی ادامه داد: توصیه ایشان مانع از حضور نبود و فشار گسترده ای از ناحیه اقشار مختلف مردم است که وارد انتخابات شوم اما من به قول اخلاقی که...

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
آنچه که رهبری درباره نهی احمدی‌نژاد از کاندیداتوری فرمودند/ سکوت احمدی‌نژاد درباره تایید صلاحیتش
محمود احمدی نژاد علی رغم نهی رهبر معظم انقلاب، امروز کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم شد.
ساختمان سیاسی میدان فاطمی امروز باز هم شاهد حضور محمود احمدی نژاد بود. او در حالی در کنار مشایی و بقایی وارد وزارت کشور شده بود که بسیاری منتظر بودند ببینند رییس دولت سابق آیا در قامت یک کاندیدا وارد وزارت کشور شده است یا تنها قرار است بقایی را در لحظه ثبت نام همراهی کند.
به گزارش نامه نیوز، گرچه اولین نفری که بر صندلی ثبت نام نامزدها نشست حمیدرضا بقایی بود ولی محمود احمدی نژاد نیز آمده بود که خود را باردیگر نامزد ریاست جمهوری...

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
احمدی‌نژاد پس از ثبت نام در انتخابات: بقایی سند زنده پاکی دولت من است/توصیه رهبری برای ثبت نام نکردن من در انتخابات به معنای نهی نبود
احمدی‌نژاد پس از ثبت نام در انتخابات گفت:رهبری سفارش کردند در انتخابات شرکت نکنم من هم پذیرفتم ،توصیه ایشان به معنای نهی نبود.
محمود احمدی‌نژاد که در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد انتخابات سخن می‌گفت، اظهار کرد: خدا را سپاسگذارم که اینجانب را در دوران شکوه عظمت ملت ایران به این دنیا آورد، امروز جامعه بشری در استانه تحولات بزرگ به سمت آرمانهای الهی است، ملت ایران ملتی بزرگ شایسته تمدن افرین و تاریخ ساز است و همواره دنبال عزت عدالت، آزادی و کرامت انسانی تلاش کرده است.

به گزارش نامه نیوز، وی...

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
مشایی ثبت نام نکرد؟
احمدی نژاد در واکنش به سوال خبرنگاران در اين باره گفت: رهبری به من توصیه کردند که در انتخابات کاندیدا نشوم. ولی اين به معنای عدم مشارکت نیست. آنچه رهبری گفتند یک توصیه است.
به گزارش نامه نیوز، احمدی نژاد که همراه مشايي به ستاد انتخابات آمده بود تا حميد بقايي را به عنوان نامزد مورد حمايت خود معرفي کند، يکباره خودش هم براي حضور در انتخابات رياست جمهوري آتي، ثبت نام کرد!

بحت و حيرت خبرنگاران حاضر در محل ستاد از آن رو بود که او پيش از اين از سوي مقام معظم رهبري براي حضور در اين دور از رقابت‎ها منع شده بود.

احمدی نژاد در واکنش به سوال خبرنگاران در اين باره گفت: رهبری به من توصیه کردند که در انتخابات...

Elka Shine

کاربر فعال
سطح
0

ارسالی‌ها
1,794
پسندها
1,614
امتیازها
17,973
  • نویسنده موضوع
ثبت نام دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری روز دوم/گزارش تصویری
دومین روز نام نویسی از داوطلبان شرکت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز چهار شنبه ( 23 فروردین ماه) در وزارت کشور آغاز شد.

%D8%AB%D8%A8%D8%AA+%D9%86%D8%A7%D9%85+%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%A7%D8%AA+.jpg

...