NARGES-S مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,646 پسندها 29,550 امتیازها 54,073 مدالها 40 23/12/23 نویسنده موضوع #1 مصاحبه اختصاصی با کاربر فعال تالار عکس ~Deku هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! مدیریت تالار بیوگرافی | انجمن یک رمان امضا : NARGES-S
مصاحبه اختصاصی با کاربر فعال تالار عکس ~Deku هرگونه کپی برداری از این مصاحبه اختصاصی پیگرد قانونی به دنبال خواهد داشت! مدیریت تالار بیوگرافی | انجمن یک رمان
NARGES-S مدیر بازنشسته سطح 31 ارسالیها 1,646 پسندها 29,550 امتیازها 54,073 مدالها 40 23/12/23 نویسنده موضوع #2 سلام ممنون که وقت خودتونو به ما دادید. NARGES-S گفت میشه یه بیوگرافی کوتاه از خودتون بهمون بگید؟! کلیک کنید تا باز شود... هعی یادش بخیر یه تاپیک بیوگرافی زده بودم اسمم محیاست. سلیقه هنری ای دارم و نقاشی و نویسندگی علایق اصلیمن. توی تست mbti شخصیتم infp در اومد، کلا توصیف infp توصیف من حساب میشه تو اطرافم دوستای کمی دارم ولی تو انجمن دیگه با در و دیوار هم دوست میشم NARGES-S گفت چی شد که عضو این انجمن شدید؟! ازش راضی هستید؟ کلیک کنید تا باز شود... ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید. امضا : NARGES-S
سلام ممنون که وقت خودتونو به ما دادید. NARGES-S گفت میشه یه بیوگرافی کوتاه از خودتون بهمون بگید؟! کلیک کنید تا باز شود... هعی یادش بخیر یه تاپیک بیوگرافی زده بودم اسمم محیاست. سلیقه هنری ای دارم و نقاشی و نویسندگی علایق اصلیمن. توی تست mbti شخصیتم infp در اومد، کلا توصیف infp توصیف من حساب میشه تو اطرافم دوستای کمی دارم ولی تو انجمن دیگه با در و دیوار هم دوست میشم NARGES-S گفت چی شد که عضو این انجمن شدید؟! ازش راضی هستید؟ کلیک کنید تا باز شود... ... لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.