نویسندگان، مهندسان روح بشریت هستند.

پرونده پرونده‌ | ایزابلا گوزمن

• نویسنده موضوع Amin~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 4
  • بازدیدها 953
  • کاربران تگ شده هیچ

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,897
پسندها
49,662
امتیازها
96,908
مدال‌ها
162
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
ایزابلا گوزمن’ یکم ژوئن ۱۹۹۵ توی یو.اس به دنیا اومد. پنج سالش بود که خانواده‌ش از هم جدا شدن و اون بیشتر وقتش رو با مادرش بود. یعنی درکل با مادرش زندگی می‌کرد و گاهی با پدرش وقت می‌گذروند. ۷ سالش بود که یه سری رفتارای پرخاشگرانه از خودش نشون داد و مادرش متوجه شد ایزابلا زیادی عصبیه. برای همین، مدتی پیش پدرش، ‘رابرت گوزمن’ رفت و تحت درمان پیش روانشناس کودک بود. دکتر تایید کرد که الان دیگه کاملاً نرماله و ایزابلا برگشت پیش مادرش. با مادرش بزرگ شد و همه چیز نرمال به نظر می‌رسید. اما مامان ایزابلا به خاطر این که درست درس نمی‌خوند، دینشون رو قبول نداشت و یه سری رفتارای دیگه خیلی تحت فشار می‌ذاشتتش. تا این که مادر ایزابلا تصمیم گرفت ازدواج کنه

امضا : Amin~

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,897
پسندها
49,662
امتیازها
96,908
مدال‌ها
162
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
رفتارای بد و پرخاشگری‌های ایزابلا از همون جا شروع شد. ایزابلا فکر می‌کرد مادرش، پدرش رو دوست نداشته و تقصیر اونه که جدا شدن. یعنی درواقع الان می‌دونست که کل مشکل خانوادشون مادرش بوده. ایزابلا مدام با مادرش بحث می‌کرد و روزی نبود که دعوایی درست نکنه. برای مدتی ایزابلا رو پیش پدرش فرستادن اما وقتی اونجا بود، هیچ رفتار بدی از خودش نشون نداد. برگشت پیش مادرش و دوباره همه چیز مثل قبل شد؛ تا این که یه روز وسط دعوا ایزابلا توی صورت مامانش تف انداخت. صبح روز بعد، ایزابلا برای مامانش جمله‌ی “you will pay” یا همون “توی می‌پردازی” رو ایمیل کرد. (منظورش اینکه تاوانتو پس می‌دی.) مادرش، ‘یون می هوی’ با ترس ایمیل رو به شوهرش نشون داد. ‘رایان هوی’ ناپدری ایزابلا درجا به پلیس زنگ زد. صبح روز...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,897
پسندها
49,662
امتیازها
96,908
مدال‌ها
162
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
همچنین رایان، توی حیاط کلی با ایزابلا حرف زد و گفت که باید با والدینش بهتر رفتار کنه. ایزابلا بعد از شنیدن کلی نصیحت آروم‌تر به نظر می‌رسید. می‌هوی اون روز به سرکار رفت و شب که برگشت، به حموم رفت تا دوش بگیره. در همین حین، ایزابلا با چاقویی که آماده کرده بود به گردن مادرش ۴۸ بار و به صورتش ۳۱ بار ضربه زد. رایان به محض شنیدن صدا از طبقه پایین، به سمت بالا دوید اما ایزابلا رو در حالی که با چاقوی توی دستش بدون هیچ حرفی‌ خونه رو ترک می‌کرد دید. از ترسش نتونست جلوشو بگیره اما درجا به پلیس زنگ زد.
بعد از حدود ۶ ساعت گشتن دنبالش، ایزابلا رو توی یه پارکینگ پیدا کردن و دستگیر شد.

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,897
پسندها
49,662
امتیازها
96,908
مدال‌ها
162
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
قرار بود صبح روز پنجشنبه، برای ایزابلا دادگاه تشکیل بشه اما اون از سلولش بیرون نیومد و همین باعث شد دادگاه بیفته برای بعد از ظهر. ایزابلا با ورودش توی دادگاه، به دوربین لبخند زد، بعد اخم کرد و صورتش رو چرخوند.
توی دادگاه مشخص شد که اون به قتل درجه یک و دو فقره خشونت محکوم بود. طبق حکم، ایزابلا باید بعد از ۱۸ سالگی اعدام می‌شد. ایزابلا همون موقع شروع به گریه کردن کرد. اون گفت بی‌گناهه چون خیلی وقته که اسکیزوفرنی داره و حتی متوجه نبوده که داره به مامانش چاقو می‌زنه. یه دکتر، اسکیزوفرنی داشتنش رو تایید کرد.
قاضی چاره‌ای جز قبول کردن ادعای بی‌گناهیش نداشت و ایزابلا رو به مرکز بهداشت روانی فرستاد که دیگه خطری برای خودش و جامعه درست نکنه.

Amin~

پرسنل مدیریت
مدیر تالار اخبار
سطح
52

ارسالی‌ها
13,897
پسندها
49,662
امتیازها
96,908
مدال‌ها
162
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
ایزابلا توی این مدت توی اینترنت خیلی معروف شد. ویدیوهای دادگاه ایزابلا پخش شد و اون شهرت زیادی مخصوصاً توی تیکتاک به دست آورد:) خیلی‌ها می‌گفتن آهنگ sweet but psycho از ava max کاملاً مناسبشه.
ایزابلا تا سال ۲۰۲۰ تحت درمان بود و اون سال، توی دادگاه گفت ‘اون موقعی که اون کارهارو انجام می‌دادم خودم نبودم. من بیمار بودم و الان کاملاً سالمم. هیچ خطری برای جامعه ندارم’ ایزابلا همچنین گفت ‘من سال‌ها توسط خانوادم اذیت شدم. مامانم یهودی بود و من ۱۴ سالگی تازه دینم رو ول کردم. بعد از این که خواستم دینمو کنار بذارم تمام آزار و اذیت‌ها شروع شد’
اون مادرش رو مقصر بیماریش می‌دونست. اون درخواست آزادی کرد و سرانجام سال ۲۰۲۰ بعد از این که سلامت روانش خوب‌ بود، آزاد شد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

آخرین ویرایش
عقب
بالا