- نویسنده موضوع
- #1
درپوش ظرف سرکه سیب را باز نگذارید
سرکه سیب را در ظرفی بریزید که در محکمی داشته باشد. نگهداری سرکه سیب در ظرف بدون در سبب خراب شدن زودهنگام آن و وارد شدن باکتری ها و حشرات ریز به آن می شود.سرکه سیب در ظرف مناسب بریزید
برای نگهداری سرکه باید از ظرفهای شیشهای تیره استفاده کنید. نگهداری مواد اسیدی در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرفکنندگان ایجاد میکند پس بهترین روش برای نگهداری سرکه و دیگر مواد اسیدی استفاده از ظروف شیشهای و استیل است، چرا که این ظروف در برابر اسید هیچ واکنشی از خود نشان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.