متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

متفرقه آموزشی | روش‌هایی برای افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی

  • نویسنده موضوع Negar-
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 57
  • کاربران تگ شده هیچ

Negar-

مدیر بازنشسته
سطح
35
 
ارسالی‌ها
4,131
پسندها
36,393
امتیازها
74,373
مدال‌ها
37
  • نویسنده موضوع
  • #1

برخی از مواد غذایی را در فریزر قرار دهید:​

فریز کردن یکی از راه ها برای نگهداری مواد غذایی است اما باید بدانید که کدام یک از مواد غذایی قابلیت فریز شدن دارند و این مواد را چه مدت می توانید درون فریزر نگهداری کنید.

انواع گوشت را می توان در فریزر برای طولانی مدت نگهداری کرد، گوشت ها در یخچال خیلی زود فاسد می شوند.

مدت نگهداری گوشت گوسفند در فریزر 9 ماه ،گوشت گوساله بین 4 تا 6 ماه ، گوشت مرغ و بوقلمون یکسال، جگر، دل، زبان، قلوه چهار ماه ، ماهی های کم چرب 6 ماه و ماهی های پرچرب 3 ماه و میگو هم تا 6 ماه در فریزر سالم می مانند. این مدت با توجه به خام یا پخته بودن گوشت فرق می کند.

بهترین روش فریز کردن سبزیجات تازه، بلانچ یا نیم پز کردن آن ها است. سبزیجات...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Negar-
  • Love
واکنش‌ها[ی پسندها] Amin~
عقب
بالا