- نویسنده موضوع
- #1
به نقل از ایندیپندنت، اگر سیبزمینی مدتی در آشپزخانه یا در انباری بمانند، رنگ آن مایل به سبز میشود و جوانههای کوچکی که به آنها «چشم سیبزمینی» هم میگوییم، ظاهر میشود. اینها ظاهر سیبزمینی را عجیب میکنند اما این «محصولات زشت» همچنان قابل خوردناند و مصرف آنها به کاهش ضایعات غذایی کمک میکند؛ اما آیا این موضوع در مورد سیبزمینیهایی که کمی بدریختتر شدهاند هم صادق است؟ متاسفانه پاسخ منفی است.
کارشناسان ایمنی مواد غذایی و متخصصان رژیم غذایی به نشریه هافینگتون پست بریتانیا توضیح دادهاند وقتی سیبزمینی شروع به جوانه زدن و سبز شدن میکند، واقعا چه معنایی دارد.
حقیقت در مورد سیبزمینی جوانهزده
اول، خبر خوب: هنگامی که...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.