متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

خبر داخلی نکونام: بیانیه امروز نشان داد می‌خواهند سر ما را ببرند/ قصد دارند خون بازیکنانم را در شیشه کنند!

• نویسنده موضوع زهرا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 3
  • بازدیدها 149
  • کاربران تگ شده هیچ

زهرا؛

طراح انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
نکونام: بیانیه امروز نشان داد می‌خواهند سر ما را ببرند/ قصد دارند خون بازیکنانم را در شیشه کنند!

سرمربی تیم فوتبال استقلال به شدت از شرایط حاکم بر این تیم انتقاد کرد و مدعی شد مدیران باشگاه می‌خواهند قرارداد بازیکنان را هزار تومان کرده و خون آنها را در شیشه کنند.​

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، جواد نکونام در حاشیه تمرین امروز (دوشنبه) تیم فوتبال استقلال در مورد لغو اردوی خارجی این تیم و وضعیت نقل‌وانتقالاتی آبی‌پوشان اظهار داشت: توضیحاتی در مورد وضعیت تیم استقلال می‌دهم تا هواداران مطلع شوند، چرا که آنها مالک و صاحب اصلی باشگاه استقلال هستند،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.

امضا : زهرا؛

زهرا؛

طراح انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
کشمکش‌ها دوباره شروع شد و برگشتیم سر خانه اول
وی در پاسخ به این پرسش که شاید صدرنشینی استقلال در نیم‌فصل باعث شده تحرک مدیریت و هواداران کمتر شود، اظهار داشت: من نمی‌توانم فکر بخوانم و بدانم چه فکری پشت این اتفاقات است، ولی صحبتی که نیم‌فصل اول شد و تمام جلساتی که ما بعد از آن کشمکش‌هایی داشتیم و کوتاهی که دوستان نسبت به استقلال و هواداران داشتند و قولی که دادند و گفتند بازیکن می‌گیریم و سقف قرارداد را سوراخ می‌کنیم و ...، همه این‌ داستان‌ها دوباره شروع شده است و سر خانه اول بازگشتیم.

هر بازیکنی را می‌خواهیم می‌گویند نمی‌شود!
سرمربی تیم فوتبال استقلال درباره نقل‌وانتقالات این تیم تأکید کرد: این بازیکن را می‌خواهیم، می‌گویند نمی‌شود. آن بازیکن را می‌خواهیم، می‌گویند...

زهرا؛

طراح انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
خدا را شکر هر نامه‌ای ما می‌زنیم جواب نمی‌دهند و پاسخ لفظی می‌دهند
«ظاهراً جواد نکونام، مهدی تیکدری را برای جانشینی کوین یامگا در نظر داشته است و به ظاهر همه چیز تمام شده بود. قرار بود تورانیان هم در ازای این بازیکن به گل‌گهر داده شود.»، نکونام در واکنش به طرح این موضوع خاطر نشان کرد: در جریان نیستم. فقط می‌دانم دو روز قبل به من گفتند انجام شده است و تمام می‌شود. حالا اینکه بعدش چه اتفاقی افتاد و اینکه تمام می‌شود و نمی‌شود در جریان نیستم، چون به من نامه‌ای نزدند. خدا را شکر هر نامه‌ای ما می‌زنیم جواب نمی‌دهند و پاسخ لفظی می‌دهند. اتفاقاتی را که می‌افتد، در جریان نیستم.

2 بازیکن ما رفته‌اند و حداقل باید 2 بازیکن بگیریم
وی ادامه داد: من تیکدری را می‌خواستم، ولی تا الان که...

زهرا؛

طراح انجمن
سطح
25

ارسالی‌ها
4,931
پسندها
15,155
امتیازها
54,873
مدال‌ها
24
  • نویسنده موضوع
قهرمانی ما در نیم‌فصل باعث ناراحتی دوستان شد
نکونام تصریح کرد: در نیم‌فصل علی‌رغم اینکه خواستند تیم چهاردهم شود، قهرمان شدیم که باعث ناراحتی دوستان شد. همیشه این مشکلات را در باشگاه استقلال داریم و خیلی اوقات باید در جبهه خودمان دنبال دشمن بگردیم. تکلیف دشمنی بیرون مشخص است و علیه ما دشمنی و به نفع تیمش کار می‌کند و این اتفاقات در فوتبال طبیعی است. داخل باشگاه می‌خواهند قرارداد یک یک بازیکنان را هزار تومان کرده و خون بازیکنان را در شیشه کنند. رفتار آنها با من نیز مشخص است و همه چیز روی میز و شفاف. روزی که هوادار خواست به عشق آنها آمدم، چرا که خودم یک روز هوادار استقلال بودم و هنوز هم هستم و کارم را با قدرت انجام می‌دهم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد شرایط مربی بدنساز...