مصرف روزانه پیتزا و همبرگر می‌تواند خطر ابتلا به آلزایمر را افزایش دهد

  • نویسنده موضوع Tahmine Arjmand
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 0
  • بازدیدها 104
  • کاربران تگ شده هیچ

Tahmine Arjmand

خبرنگار
سطح
14
 
ارسالی‌ها
2,981
پسندها
4,387
امتیازها
26,473
مدال‌ها
18
  • نویسنده موضوع
  • #1
محققان با بررسی عادات غذایی افراد مبتلا به آلزایمر، ارتباطی بین این بیماری و مصرف غذاهای فرآوری‌شده یافته‌اند.
، محققان استرالیایی ارتباطی بین آلزایمر و مصرف روزانه غذاهای مبتنی بر گوشت و مواد فرآوری‌شده مانند همبرگر و پیتزا پیدا کرده‌اند. در این پژوهش عادات غذایی 438 نفر تجزیه‌وتحلیل شد؛ محققان دریافتند افرادی که مبتلا به آلزایمر هستند، به‌طور منظم غذاهای فرآوری‌شده مانند سوسیس، ژامبون، پیتزا و همبرگر مصرف می‌کنند. همچنین این افراد تمایل کمتری به خوردن میوه و سبزیجات دارند.



براساس مقاله منتشرشده در Journal of Alzheimer's Disease، محققان در این پژوهش عادات غذایی 108 بیمار مبتلا به آلزایمر را با 330 فرد سالم مقایسه کردند. این پژوهش که توسط محققان دانشگاه باند و دانشگاه گریفیث در...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Tahmine Arjmand
عقب
بالا