متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

غذا غذای محلی | پنیر خانگی

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #1
طرز تهیه پنیر لاکتیکی خانگی فیلم طرز تهیه پنیر خانگی با سرکه طرز تهیه پنیر محلی با سرکه طرز تهیه پنیر با ماست و سرکه طرز تهیه پنیر با قرص اپارات طرز تهیه پنیر محلی با شیر گاو طرز تهیه پنیر عشایری طرز تهیه پنیر محلی با قرص

پنیر سفید یکی از انواع فراورده های لبنی بین المللی است که به طور معمول از شیر گاو یا گوسفند درست می شود
مواد لازم پنیر خانگی
شیر پر چرب۳ کیلوگرم
سرکه۹ قاشق غذاخوری
نمک۲ قاشق غذاخوری
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #2

مرحله اول​

برای تهیه پنیر خوشمزه و ساده خانگی ابتدا شیر تازه که بهتر است پر چرب باشد را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم​

پس از اینکه شیر جوش آمد، به ازای هر یک کیلوگرم شیر، ۳ قاشق غذاخوری سرکه اضافه می کنیم. در ادامه شیر را هم می زنیم تا با سرکه مخلوط شود، سپس اجازه می دهیم دَلَمه های پنیر شکل بگیرد.
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #3

مرحله سوم​

پس از اینکه شیر و سرکه مخلوط شدند دیگر نیازی به ترکیب کردن شیر نیست. پس از اینکه دلمه های پنیر شکل گرفتند، آنها را با استفاده از ملاقه از درون شیر خارج کرده و درون یک پارچه توری می ریزیم.

مرحله چهارم​

در این مرحله پارچه توری را از یک جا آویزان می کنیم، سپس یک کاسه زیر پارچه قرار می دهیم تا آب پنیر درون کاسه بریزد. پس از اینکه آب اضافی پنیر به طور کامل خارج شد، پنیر را درون یک آبکش قرار می دهیم
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.

.Mobina.

مدیر بازنشسته
سطح
21
 
ارسالی‌ها
4,022
پسندها
9,993
امتیازها
44,673
مدال‌ها
21
  • نویسنده موضوع
  • #4

مرحله پنجم​

حالا یک جشم سنگین وزن مثل هاون روی پنیر قرار می دهیم تا شکل بگیرد و تکه های پنیر به هم بچسبند. پس از گذشت حدودا ۳ تا ۴ ساعت پنیر ما تقریبا آماده است و می توانیم آنرا درون یخچال قرار دهیم.

مرحله ششم​

برای درست کردن آب پنیر نیز نمک را به آب باقیمانده از شیر اضافه می کنیم و به خوبی آنرا هم می زنیم تا نمک به صورت کامل درون آب پنیر حل شود. در نهایت پنیر را برش زده و درون آب نمک قرار داده، سپس در یخچال نگهداری می کنیم.
منبع: نکته‌چی
 
امضا : .Mobina.
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] .sunny.
عقب
بالا