برای آمادهکردن مرغ فسنجان، بعد از شستن مرغها، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آنها بپاشید. ابتدا مغز گردوی آسیاب شده را به همراه پیاز رنده شده و سرخ شده با زردچوبه تفت دهید و ۳ پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت بالای گاز قرار میدهیم تا به جوش بیاید. وقتی گردوها ۵ دقیقه جوشیدند، رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم گردوها ۲۰ دقیقه دیگر بجوشند.
در این فاصله داخل یک ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و باحرارت ملایم مرغها را سرخ میکنیم. برای اینکه بوی زهم مرغ گرفته شود کمی زردچوبه روی آن میپاشیم