آموزشی آموزشی | تزیین خورشت فسنجان

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #11
فسنجان با گوشت نیز بسیار خوشمزه است و برخی از گوشت چرخ‌کرده به شکل کوفته‌های کوچک به جای گوشت مرغ استفاده می‌کنند. گوشت را با ادویه‌های دلخواه مانند زردچوه، فلفل سیاه، دارچین و آویشن تفت دهید و جداگانه سرخ کرده و در انتها به خورش فسنجان تقریبا جاافتاده اضافه کنید تا فقط کمی همراه سس خورش، بپزد.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #12
روش پخت فسنجان در تمام شهرها تقریبا یکسان است اما ممکن است در برخی از مواد اولیه تفاوت‌هایی داشته باشند: طعم فسنجان گیلانی ملس و ترش است و از رب آلوچه هم در کنار رب انار استفاده می‌کنند؛ با گوشت پرندگانی مانند مرغ محلی، بوقلمون، اردک یا مرغابی تهیه می‌شود؛ و برای اینکه رنگ آن تیره شود، تکه آهنی را که داغ شده است داخل خورشت می‌اندازد تا همراه غذا بجوشد و فسنجان را سیاه کند؛ همچنین بادمجان سرخ شده را در زمان سرو به خورشت فسنجان اضافه می‌کنند که طعم بسیار لذیذی به آن می‌دهد.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #13
برای عطر و طعم بهتر فسنجان می‌توانید کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. عصاره مرغ هم یکی از چاشنی‌هایی است که می‌تواند به این غذا طعم فوق‌العاده‌ای بدهد. برخی ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی هم به فسنجان اضافه می‌کنند. برای پخت فسنجان مجلسی عجله نکنید! این غذا باید آرام بپزد تا کاملا جا بیفتد وروغن بیندازد. زمانی که گردو را به مواد اضافه کردید در قابلمه را ببندید تا گردو روغن بیندازد.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #14
مرغ را بعد از پخت گردو به قابلمه اضافه کنید تا له نشود و غذا ظاهر شکیل‌تری بگیرد. از ادویه‌هایی مثل زردچوبه، فلفل، دارچین و زنجبیل برای خوشمزه‌تر شدن فسنجان استفاده کنید. اضافه کردم چند آلو بخارا به لعاب‌دار شدن خورشت فسجان کمک می‌کند.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #15
در تهیه خورش فسنجون مجلسی، بسته به ذائقه از رب انار ترش، ملس یا شیرین استفاده کنید. اضافه کردن رب گوجه فرنگی سلیقه ای است. اگر رب انار شما تیره نیست می توانید بیشتر اضافه کنید. می توانید به جای ۳۰۰ گرم گردو، ۲۰۰ گرم گردو و ۱۰۰ گرم مغز بادام استفاده کنید. برای هر نفر ۵۰ تا ۱۰۰ گرم مغز کافیست.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #16
اگر در اواسط پخت خورش، چند تکه یخ بیندازید، روی خورش روغن می گیرد. برای اینکه خورش بیشتر لعاب بگیرد می توانید پوره سیب یا سیب ریز رنده شده اضافه کنید. هر چه مغز خمیری تر باشد، روغن بیشتری به خورش می دهد. می توانید به جای شکر، نصف لیوان پوره کدو حلوایی بریزید، تا خورش خوشرنگ تر شده و لعاب بیشتری بگیرد. این خورش بعد از خنک شدن سفت تر می شود، مراقب باشید روی حرارت خیلی سفت نشود.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #17
اگر برای پخت خورش فسنجان مجلسی زمان کافی ندارید، بهتر است از فیله مرغ استفاده کرده و همراه با مغز آن را بپزید. هم چنین می توانید از گوشت چرخ شده برای تهیه این خورش استفاده کنید.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas

.Mobina.

مدیر تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر تالار ادبیات
تاریخ ثبت‌نام
12/1/24
ارسالی‌ها
3,873
پسندها
9,350
امتیازها
38,773
مدال‌ها
20
سطح
16
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #18
برای اینکه گردو خوب روغن از خودش پس بدهد باید آن را خوب با آسیاب خرد کنید و یا با چرخ‌گوشت چرخ کنید. یا می‌توانید در مرحله تفت‌دادن گردوها، چندتکه یخ کوچک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود به گردوها شوک وارد شده و روغن زیادی پس بدهند.
تزیین خورشت فسنجان مجلسی با ساده ترین و زیباترین ایده ها

منبع: پرشین سرا
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها] -Atlas
عقب
بالا