- ارسالیها
- 3,310
- پسندها
- 4,876
- امتیازها
- 33,273
- مدالها
- 19
- نویسنده موضوع
- #1
دادههای جدید مرکز آمار ایران نشان میدهد که تورم خوراکیها و آشامیدنیها در بهمن 1402 به 45.1 درصد رسیده است. در بین 10 مواد غذایی مورد بررسی، گوشت قرمز با تورم 93 درصدی رکورددار است.
مرکز آمار ایران در هفته جاری شاخص قیمت مصرفکننده را در بهمن ماه منتشر کرد که نشان میدهد در طول 12 ماه منتهی به پایان بهمن 1402 قیمت هر 10 زیرگروه مربوط به خوراکیها و آشامیدنیها صعودی بوده و تورم مواد غذایی بین 22 تا 93 درصد به ثبت رسیده تا میانگین تورم سالانه این گروه با رسیدن به 45.1 درصد از میانگین کل تورم 2.6 درصد بیشتر باشد.
در تصویر اینفوگرافیک پایین به جزئیات تورم سالانه مواد غذایی در بهمن 1402 اشاره شده است.
میوه و خشکبار نیز در بهمن ماه تورم بالای 50 درصد داشتهاند و میانگین افزایش...
مرکز آمار ایران در هفته جاری شاخص قیمت مصرفکننده را در بهمن ماه منتشر کرد که نشان میدهد در طول 12 ماه منتهی به پایان بهمن 1402 قیمت هر 10 زیرگروه مربوط به خوراکیها و آشامیدنیها صعودی بوده و تورم مواد غذایی بین 22 تا 93 درصد به ثبت رسیده تا میانگین تورم سالانه این گروه با رسیدن به 45.1 درصد از میانگین کل تورم 2.6 درصد بیشتر باشد.
در تصویر اینفوگرافیک پایین به جزئیات تورم سالانه مواد غذایی در بهمن 1402 اشاره شده است.
میوه و خشکبار نیز در بهمن ماه تورم بالای 50 درصد داشتهاند و میانگین افزایش...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.