- ارسالیها
- 1,492
- پسندها
- 4,219
- امتیازها
- 20,173
- مدالها
- 15
- سن
- 22
- نویسنده موضوع
- مدیر
- #1
به گزارش خبرآنلاین ،دم کرده ها و عرقیات گرم یا سرد خوشمزه هستند و می توان آنها را با عسل یا هر شیرین کننده طبیعی دیگری شیرین کرد. آنها به مدت ۲-۳ روز در یخچال نگهداری می شوند. برای تهیه جوشانده، ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری از سبزی خشک را در قوری بریزید و با آب پر کنید، کمی منتظر بمانید
ایسنا در خبری نوشت:یک کارشناس تغذیه، عنوان کرد: عرقیات باید در داخل یخچال و ظروف شیشهای که درپوش آلومینیومی دارد، نگهداری شود.
به گزارش سلامت نیوز پیام یزدانی، کارشناس تغذیه درباره مدت ماندگاری عرقیات گیاهی، عنوان کرد: مدت ماندگاری عرقیات از ۱ تا ۲ سال است و بیشتر از این مدت ماده موثره و خواص درمانی عرقیات به تدریج کاهش مییابد.
وی افزود: عرقیات باید در جای خنک همچون یخچال نگهداری شود و هر گونه تغییر در عطر،...
ایسنا در خبری نوشت:یک کارشناس تغذیه، عنوان کرد: عرقیات باید در داخل یخچال و ظروف شیشهای که درپوش آلومینیومی دارد، نگهداری شود.
به گزارش سلامت نیوز پیام یزدانی، کارشناس تغذیه درباره مدت ماندگاری عرقیات گیاهی، عنوان کرد: مدت ماندگاری عرقیات از ۱ تا ۲ سال است و بیشتر از این مدت ماده موثره و خواص درمانی عرقیات به تدریج کاهش مییابد.
وی افزود: عرقیات باید در جای خنک همچون یخچال نگهداری شود و هر گونه تغییر در عطر،...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.