- ارسالیها
- 2,128
- پسندها
- 4,360
- امتیازها
- 30,973
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
با پایان یافتن مهلت ثبتنام در چهاردهمین چالش نوآوری نانو، ارزیابی طرحهای نوآوری افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغنهای خوراکی آغاز شد.
با اتمام مهلت قانونی ارائهی طرحها در چالش «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغنهای خوراکی»، ارزیابی طراحهای ارائه شده آغاز شد. مهلت ثبتنام این چالش که اوایل خردادماه 97 آغاز شده بود، پس از یک دوره تمدید، در تاریخ 9 مردادماه پایان یافت. این چالش که بنا به تقاضای شرکت فرآوردههای روغنی ایران (فریکو)، تولیدکنندهی روغن خوراکی با نام تجاری «نینا»، طرح موضوع شده بود، توسط کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعهی فناوری نانو برگزار شد.
در مدت زمان ثبتنام در این چالش طرحهای مفهومی از سوی محققان و فناوران دریافت شد که از این تعداد نزدیک به 34درصد...
با اتمام مهلت قانونی ارائهی طرحها در چالش «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D3 در روغنهای خوراکی»، ارزیابی طراحهای ارائه شده آغاز شد. مهلت ثبتنام این چالش که اوایل خردادماه 97 آغاز شده بود، پس از یک دوره تمدید، در تاریخ 9 مردادماه پایان یافت. این چالش که بنا به تقاضای شرکت فرآوردههای روغنی ایران (فریکو)، تولیدکنندهی روغن خوراکی با نام تجاری «نینا»، طرح موضوع شده بود، توسط کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعهی فناوری نانو برگزار شد.
در مدت زمان ثبتنام در این چالش طرحهای مفهومی از سوی محققان و فناوران دریافت شد که از این تعداد نزدیک به 34درصد...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
آخرین ویرایش توسط مدیر