- ارسالیها
- 1,503
- پسندها
- 4,263
- امتیازها
- 21,173
- مدالها
- 16
- نویسنده موضوع
- #1
به گزارش بهداشت نیوز، پژوهش جدیدی نشان میدهد که سطوح بالای نیاسین که ویتامین ب ۳ هم نامیده میشود با تحریک التهاب و آسیب رساندن به رگهای خونی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد. نیاسین در بسیاری از مواد غذایی مانند گوشت قرمز، ماهی، برنج قهوهای، موز و همچنین غلات و نانهای غنیشده یافت میشود.
به گزارش وریول هلت، اگر نیاسین را از طریق مکملهای ویتامین در دوزهای بالا مصرف کنید، میتواند منجر به مسمومیت شود که به طور بلقوه عوارض گوارشی مانند حالت تهوع، استفراغ یا حتی آسیب کبدی را به دنبال خواهد داشت.
طبق این پژوهش که در نشریه «نیچر مدیسن» منتشر شد، یک محصول تجزیه نیاسین که به ۴پیوای (۴PY) معروف است به شدت با ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی، و موارد مربوط به ناراحتیهای قلبی...
به گزارش وریول هلت، اگر نیاسین را از طریق مکملهای ویتامین در دوزهای بالا مصرف کنید، میتواند منجر به مسمومیت شود که به طور بلقوه عوارض گوارشی مانند حالت تهوع، استفراغ یا حتی آسیب کبدی را به دنبال خواهد داشت.
طبق این پژوهش که در نشریه «نیچر مدیسن» منتشر شد، یک محصول تجزیه نیاسین که به ۴پیوای (۴PY) معروف است به شدت با ابتلا به حمله قلبی، سکته مغزی، و موارد مربوط به ناراحتیهای قلبی...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.