سالاد سالاد | آموزش سالاد اندونزی با کشمش

  • نویسنده موضوع وانیا؛
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 10
  • بازدیدها 105
  • کاربران تگ شده هیچ

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #1
همیشه سالاد، یکی از پیش غذاهای محبوب محسوب می‌شود. البته میزان فیبر موجود در مواد سالادها، یکی از دلایلی است که انتخاب این نوع پیش غذا را تبدیل به انتخاب مطلوبی می‌کند. سالادها و به‌طور کلی سبزیجات می‌توانند به هضم بهتر غذا کمک کنند و این موضوع، فارغ از خوشمزگی این نوع پیش‌غذا، مسئله مهمی است. البته نباید فراموش کنیم که وجود بسیاری از سس‌های سالاد، می‌توانند از میزان رژیمی بودن سالادها بکاهند. سالادها انواع بسیار مختلفی دارند و سالاد اندونزی با کشمش می‌تواند یک انتخاب فوق‌العاده باشد. ما در ادامه طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش را به ساده‌ترین شکل ممکن شرح داده‌ایم.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #2
۱. خرد کردن کلم‌ها
ریز کردن کلم در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
پس از آن‌که کلم‌ها را به خوبی شستید، آنها را به شکل رشته‌ای خرد کنید. برای آنکه بتوانید این کار را سریع‌تر انجام دهید، یک رنده بزرگ به شما کمک خواهد کرد. پس از اتمام خرد کردن، کلم‌های سفید و قرمز خرد شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #3
۲. افزودن نخود و ذرت به سالاد

لازم است نخود و ذرت مورد نیاز در سالاد را بپزید. پخت نخود و ذرت زمان زیادی نمی‌خواهد، اما با این حال می‌توان از کنسرو‌های آماده هم استفاده کرد و به این روند سرعت بخشید. فراموش نکنید اگر قرار است خودتان آنها را بپزید، لازم است نخود و ذرت با مقداری نمک پخته شوند.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #4

۳. آماده کردن هویج‌ها

حال نوبت به هویج‌ها می‌رسد. برای تهیه این سالاد شما می‌توانید به دلخواه خود از هویج پخته یا هویج خام استفاده کنید. برای ظاهر جذاب‌تر سالادتان، به شما پیشنهاد می‌کنیم که هویج‌ها را مانند کلم‌ها، به صورت رشته‌ای خرد کنید که این روش، بیشتر با هویج خام سازگار است. درصورتی‌که تصمیم دارید هویج‌هایتان را بپزید، از روش بخارپز استفاده کنید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #5
۴. اضافه کردن خیارشور و سوسیس به سالاد اندونزی
سوسیس آب پز در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
سوسیس‌ها را از قبل با پوست داخل قابلمه آب انداخته و آنها را بپزید. در همین زمان خیارشورها را ریز کنید و پس از پخته شدن سوسیس‌ها، آنها را رشته برش دهید. وجود سوسیس و خیارشور در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش، در سالاد شما طعم فوق‌العاده دلچسبی را ایجاد می‌کند.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #6
۵. آماده کردن سس سالاد اندونزی با کشمش
برای تهیه سس سالاد اندونزی با کشمش، کافی است در مقدار مایونز گفته شده نمک و فلفل بزنید. پس از اضافه کردن ادویه‌ها به مایونز، آن را آنقدر به هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. در این مرحله در صورتی که علاقه دارید، می‌توانید مقداری آبلیمو به سس اضافه کنید.

برای این سالاد و هر سالاد دیگری می‌توانید هم از سس مایونز آماده استفاده کنید و هم طرز تهیه سس مایونز را در کتاب کاله بخوانید و خودتان در خانه سس مورد نیازتان را آماده کنید.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #7
۶. افزودن کشمش مرحله پایانی در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
حال که تمام موادی که نیاز به پخته شدن یا خرد شدن داشته‌اند را در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش استفاده کرده‌اید، نوبت کشمش است. کشمش‌های بدون دم را درون مخلوط مواد بریزید و به‌خوبی، بدون آنکه مواد را له کنید به‌هم بزنید.

پس از پایان این مرحله لازم است سالاد به مدت دو ساعت در یخچال بماند تا طعم مواد به یکدیگر نفوذ کند. پس از دو ساعت، سالاد اندونزی آماده و قابل سرو است.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #8
نکات مهم برای طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش
معمولا تهیه سالاد امر ساده‌ای است. اما فارغ از نوع غذا یا پیش‌غذایی که آماده می‌کنیم، همیشه نکاتی وجود دارد که می‌تواند آن را تبدیل به انتخاب مطلوب‌تری کند. اگر شما هم به دنبال اجرای نکات بهتر تهیه این سالاد هستید، این بخش برای شماست.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #9
کشمش مورد استفاده در طرز تهیه سالاد اندونزی باید از چه نوع کشمشی باشد؟
نمی‌توان یک قانون کلی برای کشمش مورد استفاده در طرز تهیه سالاد اندونزی تعیین کرد. اما با این وجود اگر انتخاب خاصی برای کشمش ندارید، به شما کشمش پلویی را پیشنهاد می‌کنیم. بهتر است پیش از مصرف هر نوع کشمش، آن را به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه در آب خیس کنید تا به‌خوبی نرم شود.
 
امضا : وانیا؛

وانیا؛

سرپرست تالار عمومی + کاربر قابل احترام
پرسنل مدیریت
سرپرست تالار
تاریخ ثبت‌نام
26/1/22
ارسالی‌ها
12,734
پسندها
33,138
امتیازها
96,874
مدال‌ها
66
سطح
40
 
  • نویسنده موضوع
  • مدیر
  • #10
چطور از قارچ در طرز تهیه سالاد اندونزی با کشمش استفاده کنیم؟
اگر بخواهید کمی سالادتان را مغذی‌تر کنید و مقداری پروتئین به آن اضافه کنید، قارچ انتخاب خوبی است. قارچ را می‌توانید به دو صورت خام و کمی تفت داده‌شده در سالاد اندونزی مورد استفاده قرار دهید.
 
امضا : وانیا؛
عقب
بالا