متن با فونت FarhangBlack
در پاییز، نغمه‌های نوشتن در آسمان معلق‌اند. داستان‌هایی که با هر دم سردی از باد، جان می‌گیرند و دل‌ها را می‌نوازند.

کیک و شیرینی کیک | کیک خیس پرتقالی بدون فر

  • نویسنده موضوع Vana~
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 7
  • بازدیدها 91
  • کاربران تگ شده هیچ

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #1
کیک پرتقالی مناسب فصل پاییز و زمستان است تا با یک برش از آن در کنار قهوه یونانی، سرمای زمستان را فراموش کنید. کافیست این کیک خوشمزه را در یک وعده عصرانه درست کنید تا عطر و بوی آن در کل فضای خانه بپیچد. کیک پرتقالی اسفنجی همیشه یکی از بهترین گزینه‌های پذیرایی در دورهمی‌ها بوده است که دستور تهیه این کیک مشابه کیک اسفنجی است که با فر و بدون آن می‌توانید درست کنید. تنها تفاوت این کیک با دیگر کیک‌های اسفنجی استفاده از پوست و آب پرتقال است. حال در این مطلب طرز تهیه کیک خیس پرتقالی همه‌پسند را خواهیم گفتیم تا آن را با و بدون فر در منزل درست کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #2
مواد را آماده کنید
الک کردن آرد برای تهیه کیک خیس پرتقالی
اضافه کردن پوست پرتقال به مواد کیک پرتقالی
اضافه کردن شکر به مواد کیک خیس پرتقالی
اضافه کردن آب پرتقال به مواد کیک خیس پرتقالی
در اولین مرحله از طرز تهیه کیک خیس بعد از آن‌که مواد اولیه را آماده کردید باید یک کاسه مناسب آماده تا آرد را در آن الک کنید. حال پوست یک پرتقال را با کمک رنده درشت، رنده کرده و به کاسه اضافه کنید. شکر و آب‌پرتقال را در مراحل بعدی داخل کاسه بریزید. بهتر است آب پرتقال را در گوشه‌‌ای از کاسه بریزید تا در مراحل بعدی به مشکل برنخورید. اگر علاقه به کیک خیس دارید طرز تهیه کیک خیس با ماست و طعم پرتقال بهترین گزینه برای شما می‌تواند باشد.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #3
شیر و تخم‌مرغ را اضافه کنید
اضافه کردن شیر به مخلوط کیک خیس پرتقالی
اضافه کردن تخم‌مرغ، کره و وانیل
مخلوط کردن مواد کیک با یکدیگر
مخلوط کیک خیس پرتقالی قبل از پخت
در دومین مرحله از طرز تهیه کیک خیس پرتقالی باید شیر را در طرف دیگر ظرف به مواد اضافه کنید. یک کاسه جدا انتخاب کنید تا در آن تخم‌مرغ‌ها را بشکنید. وانیل، بیکینگ‌پودر و کره نرم‌شده را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه و هم بزنید. در ادامه مخلوط تخم‌مرغ را به کاسه آرد اضافه کنید. با استفاده از هم زن برای چند دقیقه مواد را از یک‌‌طرف ظرف هم بزنید تا کامل با یکدیگر مخلوط شوند. در صورت وجود توده باید به هم زدن خود ادامه دهید. کیک قهوه خیس از دیگر کیک‌هایی که با درست کردن آن مدهوش عطر و طعم آن در روزهای سرد زمستانی می‌شوید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #4
در طرز تهیه کیک خیس پرتقالی بدون فر تمامی مراحل را باید همانند بالا پیش ببرید. در ادامه یک قابلمه بزرگ را روی حرارت قرار دهید و یک سه‌پایه فلزی داخل آن بگذارید. قالب کیک را به همراه دم‌کنی روی آن بگذارید. کیک پرتقالی‌تان بعد از یک ساعت آماده است. اگر می‌خواهید کیک خیسی مانند کیک خیس شکلاتی داشته باشید پس سس پرتقالی آن را درست کنید. یک لیوان آب‌پرتقال، یک لیوان شکر و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید. مخلوط را آن‌قدر هم بزنید که غلیظ شود. مخلوط که از حرارت افتاد آن را روی کیک پرتقالی برش‌خورده بریزید. نیم‌ساعت زمان دهید که شربت به خرد کیک‌تان برود. دستور تهیه کیک خیس پرتقالی بدون فر بی‌شباهت به طرز تهیه کیک اسفنجی قابلمه نیست پس آن را هم می‌توانید امتحان...
لطفا برای مشاهده کامل مطالب در انجمن ثبت نام کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #5
دمای مواد لازم برای تهیه کیک خیس پرتقالی
مهم‌‌ترین نکته‌ای که در طرز تهیه کیک خیس پرتقالی باید مد‌نظر داشته باشید دمای مواد لازم است. مواد با رسیدن به دمای محیط، به پخت یکنواخت کیک کمک می‌کنند. به عنوان مثال کره نرم‌شده در دمای محیط یا تخم‌‌مرغ به راحتی و یک‌نواخت مخلوط می‌شوند. اگر تخم‌مرغ را فراموش کردید که زودتر بیرون بیاورید تنها کافی است آن‌ها را مدت پنج دقیقه در کاسه آب گرم بگذارید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #6
استفاده از پوست پرتقال در تهیه کیک پرتقالی
استفاده از پوست پرتقال در تهیه کیک پرتقالی
در دستور تهیه کیک خیس پرتقالی استفاده از آب و پوست پرتقال بسیار ضروری است پس حتما از پرتقال تازه و سالم استفاده کنید. پوست پرتقال طعم کیک را بیشتر و دلچسب‌تر می‌کند پس با استفاده از رنده باید پوست نارنجی آن را رنده و در کیک به مقدار لازم استفاده کنید. تنها مراقب باشید که پوست سفید آن را رنده نکنید که کیک‌تان طعم تلخی به خود خواهد گرفت. برای یکی از وعده‌های غذایی‌تان زرشک‌پلو با مرغ پرتقالی هم می‌توانید امتحان کنید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #7
نگه داری کیک خیس پرتقالی
کیک خیس پرتقالی را تا پنج روز در یک ظرف درب بسته بزرگ بیرون از یخچال می‌توانید نگه دارید، با این حال بهتر است که روز سوم آن را در یخچال گذاشته و تا زمان بیشتری بتوانید آن را تازه نگه دارید. در صورت نداشتن ظرف بزرگ، کیک را با پلاستیک بپیچید تا هوا در آن نفوذ نکند، با این روش آن را سه ماه در فریزر بگذارید. تنها در نظر داشته باشید که به هنگام گذاشتن آن در فریزر، روی کیک‌تان لعاب پرتقالی نریزید.
 
امضا : Vana~

Vana~

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سطح
40
 
ارسالی‌ها
13,002
پسندها
33,504
امتیازها
96,874
مدال‌ها
69
سن
17
  • نویسنده موضوع
  • مدیرکل
  • #8
تزئین این کیک به خلاقیت شما بستگی دارد، اما می‌توانید از برش‌های نازک پرتقال و میوه‌های فصل برای روی آن استفاده کنید. استفاده از میوه تنها راه حل نیست. اگر طرز تهیه گاناش شکلاتی را بدانید به راحتی برای روی کیک و لایه‌های آن می‌توانید ازش بهره بگیرید. از کیک خیس پرتقالی می‌توانید به عنوان پایه کیک تولد استفاده کنید. طرز تهیه کیک تولد شکلاتی را می‌توانید در کتاب کاله بخوانید.


منابع archersfood. liliebakery. preppykitchen
 
امضا : Vana~

موضوعات مشابه

عقب
بالا